موارد ضروری برای سفر با بچهها به تعطیلات نزدیک میشویم و فصل جذاب سفر! وقتی قرار است با بچهها به سفر بروید، نکات زیادی را باید رعایت کنید. به گزارش نینی سایت، برایتان لیستی را آماده کردهایم که با توجه به آن، سفر خوشایندتر و لذتبخشتری را تجربه خواهید کرد. ۱- لیستی از وسایل مورد […]
موارد ضروری برای سفر با بچهها
به تعطیلات نزدیک میشویم و فصل جذاب سفر! وقتی قرار است با بچهها به سفر بروید، نکات زیادی را باید رعایت کنید.
به گزارش نینی سایت، برایتان لیستی را آماده کردهایم که با توجه به آن، سفر خوشایندتر و لذتبخشتری را تجربه خواهید کرد.
۱- لیستی از وسایل مورد نیاز فرزندتان را یادداشت کنید: لباسها، داروها، وسایل بهداشتی، …… تا هنگام بستن وسیلهها، چیزی جا نماند.
۲- در نوشتن لیست از فرزندتان کمک بگیرید. این فرصت خوبی برای آموزش اولویتبندی است.
۳- از و سایل مورد علاقه فرزندتان که به آنها دلبستگی خاصی دارد، غافل نشوید، وگرنه ممکن است بعداً واقعاً پشیمان شوید.
۴- یک موقعیت عالی آموزشی دیگر در بستن وسایل، نحوه قراردادن وسایل در چمدان است.
۵- در هر مرحله، سن و توانمندیهای فرزندتان را در نظر بگیرید. اجازه بدهید خودش تا جایی که میتواند کارها را انجام بدهد.
۶- وقتی قرار است وسیله جمع کنید، فقط و فقط به مقصد فکر نکنید. فراموش نکنید که قرار است زمانی را هم در مسیر بگذرانید و اتفاقاً این زمان، ممکن است از هر زمان دیگری برای فرزندتان سختتر و خستهکنندهتر باشد.
۷ – میتوانید وسایل بازی ساده و سبکی را همراه با خود ببرید که فرزندتان بتواند در راه از آنها استفاده کند.
۸- زمانی که در مسیر هستید، فرصت خوبی برای گوش کردن فرزندتان به کتابهای صوتی است. میتوانید کتابهای صوتی متناسب با سن فرزندتان تهیه کنید.
۹ -وسایل بازی که برای مسیر با خود میبرید، باید امن باشند و خطری را متوجه فرزندتان نکنند.
۱۰- در مسیر، بهانهگیریهای فرزندتان را فقط با خوراندن انواع خوراکی آرام نکنید.
۱۱- شاید برنامهریزی کردهاید که هر لحظه از سفر را به بهترین نحو بگذرانید، اما همیشه این احتمال وجود دارد که اتفاقات ناخوشایند غیرمنتظرهای بیفتد. بهتر است برای این زمانها هم آماده باشید.
۱۲- همیشه یک برنامه شماره دو داشته باشید. میتوانید حتی قبل از این که به سفر بروید، با فرزندتان صحبت کنید و با مشارکت خودش، برنامه شماره دو را طرحریزی کنید.
۱۳- برای این که در موقعیت بحرانی، با فرزندتان درگیر نشوید یا بحث و جدالی پیش نیاید و نیز، بتوانید فرزندتان را بهتر با خودتان همراه کنید، بهتر است برنامههای شماره دو را یادداشت کنید و با خود ببرید تا در شرایط ویژه، راهحل آماده داشته باشید.
۱۴- وقتی برنامهای به خوبی پیش نمیرود، از فرزندتان انتظار نداشته باشید که دلخور و ناراحت نشود بنابراین به خاطر ناراحتیاش با او بحث نکنید، در عوض، حرفهایش را بشنوید.
۱۵- از بهترین فرصتهای سفر، بیرون رفتن از فضای شهری و نزدیک شدن به طبیعت برای آموزش و بازی است.
۱۶- در محیطهای طبیعی، تا جایی که امنیت فرزندتان به خطر نمیافتد، او را آزاد بگذارید.
۱۷- مطالعات زیادی نشان دادهاند که خاک و طبیعت، دارای باکتریهایی هستند که باعث شادی در انسان میشوند. بنابراین اجازه بدهید فرزندتان طعم این شادی را بچشد.
۱۸ – از گلها، گیاهان، برگها، حیوانات ریز و درشت و …. برای آموزش به فرزندتان بهره ببرید.
۱۹- فکر نکنید ارتباط فرزندتان با فضاهای طبیعی، سلامتی او را به خطر میاندازد. برعکس، مطالعات نشان میدهند که فرزندانی که زیاد از محیطهای طبیعی دور میشوند، بیشتر احتمال دارد به بیماریهایی چون آلرژی مبتلا شوند.
۲۰- برخی اصولی که در درسهای دوران تحصیل آموخته میشوند، در واقع پایه در اصولی دارند که در طبیعت به چشم میآیند، مانند تغییر حالت مواد، ثابت بودن حجم، ترکیب شدن … در زمان مناسب در سفر، یعنی وقتی با آنها مواجه میشود، به فرزندتان ارایه کنید.
۲۱- بچهها قبل از این که واقعاً خسته شوند و طاقتشان تمام شود، نشانههایی را در رفتار و گفتار خود نشان میدهند. سعی کنید نسبت به این نشانهها حساس باشید و به موقع عکسالعمل نشان دهید.
۲۲- امکان برگشتن به هتل یا محل اقامت خود در صورت خستگی فرزندتان را در نظر داشته باشید.
۲۳-اگر فرزندتان نمیتواند پابهپای بقیه راه برود، امکاناتی برای استراحت او در نظر بگیرید.
۲۴- بسیار مهم است که قبل از این که طاقت فرزندتان تمام شود، به داد او برسید.
۲۵- بچهها در سفر سؤالهای زیادی میپرسند. برخی والدین، فکر میکنند که فرزندپروری هم در سفر تعطیل باشد، تا بتوانند ذهن آزادتری داشته باشند.
۲۶- فرزندتان را تشویق کنید به محیط اطراف دقت کند. او میتواند انواع گیاهان، حیوانات، وسایل نقلیه و …. را در مسیر و در مقصد ببیند.
۲۷- به فرزندتان اجازه بدهید غذاهای محلی هر منطقه را امتحان کند، آداب و رسوم آن محل را ببیند، مردم را با لباسهای محلی خود تماشا کند و به رفتارهای آنها دقت کند و با مردم هر منطقه وارد ارتباط و گفتوگو شود.
۲۸- وسایل و لباسهایی را با خودتان ببرید که اگر هر اتفاقی برایشان افتاد، دلتان نسوزد.
۲۹- وقتهایی را تنها باشید.
۳۰- خودتان را به دست جریان اتفاقها بسپارید. در سفر زیاد امکان دارد که کاری آنطور که برنامهریزی کرده بودید پیش نرود.
۳۱- سعی کنید حسابی استراحت کنید.
۳۲- از اول سفر در نقش خدمتگزار ویژه بچهها همراه نشوید.
۳۳- کارهایی که دوست دارید انجام بدهید. حداقل در سفر خودتان را از رعایت هزار و یک باید و نبایدی که خودتان هم دلیلش را نمیدانید، رها کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.