۲۰۰ وب‌سایت ایرانی هک شد!

۲۰۰ وب‌سایت ایرانی هک شد! ردپای DZ در سایت‌های کارگزاران بورس تیم سیستم دی.زید (Team System DZ) منتسب به گروه تروریستی داعش طی روزهای گذشته ۲۰۰ سایت ایرانی را هک کرده که نام چندین صندوق سرمایه‌گذاری و کارگزاری در آن دیده می‌شود. به گزارش فارس؛ یک گروه که خود را تیم سیستم دی. زید (Team […]

۲۰۰ وب‌سایت ایرانی هک شد!

ردپای DZ در سایت‌های کارگزاران بورس

تیم سیستم دی.زید (Team System DZ) منتسب به گروه تروریستی داعش طی روزهای گذشته ۲۰۰ سایت ایرانی را هک کرده که نام چندین صندوق سرمایه‌گذاری و کارگزاری در آن دیده می‌شود.

به گزارش فارس؛ یک گروه که خود را تیم سیستم دی. زید (Team System DZ) می‌خواند، روز شنبه ۱۰ تیر ماه به دلیل آسیب‌پذیری و ضعف سرور به بیش از ۲۰۰ سایت ایرانی حمله هکری کرد و بعضاً ظاهر برخی از این سایت‌ها را تغییر داده است.

در میان این وب‌سایت‌های هک شده که همچنان رو به افزایش است، نام چندین صندوق سرمایه‌گذاری مشترک و کارگزاری نیز دیده می‌شود، این حمله هکری دو سایت بورسی را به‌طور کامل از کار انداخت.

گروه تیم سیستم دی.زید که گفته می‌شود به گروه‌های داعش منتسب است، پیش از این نیز بسیاری از وب‌سایت‌های دولتی کشور‌های مختلف دنیا از جمله در کشور‌های چین و آمریکا را نیز هک کرده است.

از جمله آنها می‌توان به هک کردن وب‌سایت جان کاسیچ (John Kasich) گورنر جمهوری خواه ایالت اوهایو اشاره کرد که در آن با انتشار پیامی، رییس‌جمهور این کشور را به دلیل ریختن خون مسلمانان تهدید کرده بود.

سازمان بورس اوراق بهادار و شرکت مدیریت فناوری بورس تاکنون در خصوص تأیید و یا رد دست داشتن هکر‌های «Team System DZ» در حمله سایبری به سایت‌های برخی کارگزاری‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری اظهارنظری نکرده‌اند.

حملات منع سرویس در شبکه ملی اطلاعات دفع می‌شود

معاون وزیر ارتباطات درباره حملات اخیر هکری به برخی سایت‌های ایرانی گفت: این حملات اگر از نوع منع سرویس بود، در لایه ارتباط اینترنت با شبکه ملی اطلاعات دفع می‌شد که حملات اخیر از نوع دیفیس‌کردن بوده است.

محمدجوادآذری‌جهرمی درباره اخباری مبنی بر حملات هکری به برخی سایت‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی که در مواردی تصویر داعش روی آنها اعمال شده و منتسب به گروه داعش می‌شود، گفت: به لحاظ تعریف شبکه ملی اطلاعات اگر سایتی مورد حمله منع سرویس از انواع داس و دیداس آتش قرار بگیرد برای ارتباط اینترنت با شبکه ملی اطلاعات این حمله را دفع می‌کنیم و برای این کار سپر دفاعی گذاشته‌ایم و از حملات منع سرویس جلوگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: حمله اخیر از نوع منع سرویس نبوده بلکه از نوع دیفیس‌کردن بوده است که متولی سایت احتمالاً به‌روزرسانی‌‌‌ها را انجام نداده یا مشکلی در پیکره امنیتی آن سیستم‌ها وجود داشته است که مسؤولیت این موضوعات با دایرکنندگان سایت‌ها است.

جهرمی خاطرنشان‌کرد: ‌در این موارد اگر متولیان سایت‌های مورد حمله از بخش امنیتی سازمان فناوری اطلاعات درخواست کمک کنند این بخش به سرعت وارد عمل می‌شود و کمک خواهد کرد.

 

وی تأکیدکرد: بنابر این در حمله‌های اخیر و از نوع دیفیس‌کردن وزارت ارتباطات نقش حمایتی دارد اما در حمله‌های منع سرویس نقش مستقیم را داراست.