آلمان مجری دو طرح بزرگ « PDH» در پتروشیمی شد

آلمان مجری دو طرح بزرگ « PDH» در پتروشیمی شد عملیات اجرایی دو طرح بزرگ PDH با هدف تبدیل پروپان به پلی پروپیلن در صنعت پتروشیمی ایران با مشارکت «اوده» آلمان آغاز شد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، همزمان با بهره‌برداری از فازهای جدید پارس‌جنوبی و افزایش ظرفیت […]

آلمان مجری دو طرح بزرگ « PDH» در پتروشیمی شد

عملیات اجرایی دو طرح بزرگ PDH با هدف تبدیل پروپان به پلی پروپیلن در صنعت پتروشیمی ایران با مشارکت «اوده» آلمان آغاز شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، همزمان با بهره‌برداری از فازهای جدید پارس‌جنوبی و افزایش ظرفیت تولید پروپان از این میدان مشترک، برنامه‌ریزی گسترده‌ای به منظور تکمیل زنجیره ارزش پروپان در صنایع پتروشیمی با طراحی، ساخت و بهره‌برداری از طرح‌های PDH در دستور کار قرار گرفته است.

در شرایط فعلی ظرفیت تولید گازمایع شامل پروپان و بوتان از فازهای پارس‌جنوبی به حدود ۱۰ میلیون تن در سال رسیده که این ظرفیت بالای تولید پروپان می‌تواند برای مدت دست‌کم ۲۰ تا ۲۵ سال آینده طرح‌های تبدیل پروپان به پروپیلن و پلی پروپیلن در صنعت پتروشیمی ایران را تضمین کند.

بر این اساس با توجه به نیازسنجی انجام گرفته در سطح صنایع تکمیلی پتروشیمی و بالا بودن تقاضا برای مصرف گریدهای متعدد پلی‌پروپیلن در کشور، تاکنون با مشارکت شرکت اوره آلمان عملیات اجرایی و ساخت دو طرح تبدیل پروپان به پلی‌پروپیلن در منطقه علسویه و ماهشهر آغاز شده است.

هم‌اکنون ظرفیت تولید پلی‌پروپیلن در صنعت پتروشیمی ایران با راه‌اندازی واحدهایی در مجتمع‌های پتروشیمی بندر امام، مارون، رجال، نوید زرشیمی، جم و پلی‌نار به حدود یک میلیون تن در سال رسیده که پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از ۳ طرح جدید، ظرفیت تولید این محصول استراتژیک پلیمری در برنامه ششم توسعه با افزایشی دو برابری به بیش از دو میلیون تن در سال برسد.

 

نکته قابل توجه آن است که از مجموع ۳ طرحی که برای تولید پلی‌پروپیلن عملیات اجرایی آنها در صنعت پتروشیمی ایران آغاز شده، دو طرح با لایسنس و مشارکت شرکت اوده آلمان در دست اجرا است.