آسم کودکی خطر نارسایی قلبی در بزرگسالی را افزایش می‌دهد

آسم کودکی خطر نارسایی قلبی در بزرگسالی را افزایش می‌دهد  محققان هشدار می‌دهند آسم دوره کودکی ممکن است منجر به ضخیم شدن بطن چپ قلب شود. به گزارش مهر، محققان دانشگاه لوییزیانا آمریکا عنوان می‌کنند افراد دارای سابقه آسم در دوره کودکی ممکن است در معرض ریسک بالای تنگی نفس، درد قفسه سینه، سکته و […]

آسم کودکی خطر نارسایی قلبی در بزرگسالی را افزایش می‌دهد

 محققان هشدار می‌دهند آسم دوره کودکی ممکن است منجر به ضخیم شدن بطن چپ قلب شود.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه لوییزیانا آمریکا عنوان می‌کنند افراد دارای سابقه آسم در دوره کودکی ممکن است در معرض ریسک بالای تنگی نفس، درد قفسه سینه، سکته و در نهایت نارسایی قلبی در بزرگسالی قرار گیرند.

مطالعه نشان داد آسم دوره کودکی ممکن است منجر به ضخیم شدن بطن چپ قلب موسوم به «هیپرتروفی بطن چپ» (LVH) شود که در این حالت ماهیچه قلب قابلیت ارتجاعی خود را از دست داده و در پمپاژ ناموفق خواهد بود. بطن چپ قلب، یکی از ۴ حفره قلبی مسؤول پمپاژ خون اکسیژن‌دار به بافت‌های سراسر بدن است. مشکل LVH در ۱۴٫۹درصد مردان و ۹٫۱ درصد زنان تأثیر دارد.

لو کی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «افراد جوان دارای سابقه آسم در کودکی به شکل چشمگیری در معرض خطر شاخص توده بطنی چپ هستند.»

همچنین این مطالعه نشان می‌دهد این عارضه در بیماران مبتلا به فشارخون بالا شایع‌تر است.

به گفته محققان، شیوع آسم در طول دهه گذشته با شیوع متداول ۸٫۶ درصد در کودکان و ۷٫۴ درصد در بزرگسالان رو به افزایش است.

شواهد مطالعات نشان می‌دهد آسم در بزرگسالی با افزایش ریسک مرگ زودهنگام، بیماری قلبی عروق کرونر و سکته مرتبط است.

 

در این مطالعه، محققان ۱۱۱۸ بیمار را که به پرسشنامه مربوط به سابقه ابتلا به آسم پاسخ داده بودند، بررسی کردند و به نتایج فوق رسیدند.