ناگفتههای مدیر فرودگاه بندرعباس در سال ۶۷ جعبه سیاه هواپیما را آمریکاییها دزدیدند مدیر فرودگاه بندرعباس در سال ۶۷ که خاطرات عجیبی از روز شهادت ۲۹۰ مسافر پرواز ابدی ۶۵۵ دارد، تغییر نام فرودگاه بندرعباس به شهیدرضاییان یا شهدای ۱۲ تیر را پیشنهاد داد. به گزارش خبرنگار مهر، ۱۲ تیر هر سال یادآور سانحه دردناک […]
ناگفتههای مدیر فرودگاه بندرعباس در سال ۶۷
جعبه سیاه هواپیما را آمریکاییها دزدیدند
مدیر فرودگاه بندرعباس در سال ۶۷ که خاطرات عجیبی از روز شهادت ۲۹۰ مسافر پرواز ابدی ۶۵۵ دارد، تغییر نام فرودگاه بندرعباس به شهیدرضاییان یا شهدای ۱۲ تیر را پیشنهاد داد.
به گزارش خبرنگار مهر، ۱۲ تیر هر سال یادآور سانحه دردناک و اقدام وحشیانه فرمانده ناو آمریکایی وینسنس در ساقط کردن هواپیمای ایرباس ایرانی بر فراز خلیجفارس است.
پرواز ابدی ۶۵۵ بندرعباس به دبی که کاپیتان شهیدمحسنرضاییان خلبان آن بود و مسافران را به مقصد آسمان هدایت کرد. پرواز بیبازگشتی که در ۱۲ تیر ۶۷ همه مردم ایران را در بهت عجیبی فرو برد و ایران نیز سالها از طریق مجامع بینالمللی از جمله سازمان ملل متحد و دادگاه بینالمللی لاهه به دنبال اثبات عامدانه بودن این اقدام بود؛ ولی آمریکاییها هرگز زیر بار نرفتند.
دیروز و در بیست و نهمین سالگرد این فاجعه بزرگ انسانی علیه مردم مظلوم کشورمان، پرویزپرستویی پیشنهاد نامگذاری فرودگاه بندرعباس به نام شهدای این واقعه و نیز ابتکار عمل هنرمندان ایرانی در به راه انداختن کمپینهای بینالمللی را ارائه داده بود.
علی ضیایی، کنترلر فرودگاه بندرعباس در سال ۶۷ نیز در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در روز فاجعه شهدای ۱۲ تیر، من مسؤولیت برج مراقبت فرودگاه بندرعباس را به عهده داشتم، اظهارکرد: در آن روز من شخصاً دستور تیکآف را به خلبان شهیدرضاییان صادر کردم. از آنجایی که کنترلر و مسؤول برج مراقبت میبایست همزمان همه پروازهای دیگر اعم از نظامی و شهری را زیر نظر داشته باشد، من به هیچ عنوان در رادارهای خود پرواز هواپیمای نظامی را مشاهده نکردم.
وی با تکذیب ادعای آمریکاییها مبنی بر اشتباه گرفتن حرکت ایرباس مسافری در آسمان خلیجفارس با هواپیمای نظامی، ادامه داد: متأسفانه ما در داخل نیز در زمینه معرفی آمریکا به عنوان مقصر فاجعه کوتاهی کردهایم. تنها مستندی که در این زمینه موجود است، فیلم مستندی است که نشنال جئوگرافی مؤسسه رسانهای آمریکایی آن را ساخته است و تلویزیون ایران نیز همان را تکرار میکند.
این مدرس هندلینگ هواپیما در دانشکدههای صنعت هوانوردی با استقبال از درخواست پرویزپرستویی برای ابراز انزجار از اقدام وحشیانه آمریکاییها با استفاده از روشهای جدید افزود: این واقعه به قدری تراژیک و دردناک است که میتوان از روی آن چندین فیلم مستند و داستانی ساخت تا همه دنیا از واقعیت مطلع شوند نه اینکه آمریکاییها بتوانند با سندسازی آن را آنگونه که خود میخواهند، معرفی کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.