امضای ۷۶ قرارداد اجاره کشتی با شرکتهای خارجی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران اعلام آمادگی کرد که در صورت درخواست شرکت ملی نفت ایران میتواند کشتیهای مورد نیاز جهت صادرات نفت و گاز را تأمین کند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از NIOC سیروس کیانارثی، مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت ملی نفتکش ایران با […]
امضای ۷۶ قرارداد اجاره کشتی با شرکتهای خارجی
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران اعلام آمادگی کرد که در صورت درخواست شرکت ملی نفت ایران میتواند کشتیهای مورد نیاز جهت صادرات نفت و گاز را تأمین کند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از NIOC سیروس کیانارثی، مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت ملی نفتکش ایران با تأکید بر رسالت این شرکت مبنی بر خدمت به کشور و صنعت نفت، گفت: شرکت نفتکش افزون بر اینکه توان پاسخ به تمامی نیازهای شرکت ملی نفت ایران را دارد، آماده است تا در صورت درخواست و اعلام این شرکت، به تأمین کشتیهای مورد نیاز جهت صادرات نفت و گاز کشور نیز اقدام کند.
در خصوص وضعیت ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران توضیح داد: شرکت ملی نفتکش ایران (NITC) با ناوگانی به ظرفیت ۱۵٫۵ میلیون تن، بزرگترین شرکت کشتیرانی نفتی جهان به لحاظ ظرفیت به شمار میرود. ناوگان این شرکت هماکنون با برخورداری از پرچم، کلاس و بیمه معتبر، بدون هیچ مشکلی در آبهای بینالمللی تردد دارد.
کیان ارثی با اشاره به اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حمایت از داخل از سالهای گذشته در شرکت ملی نفتکش ایران، افزود: خرید حدود ۹۰ درصد سوخت مورد نیاز ناوگان از مبادی داخلی، تهیه ۸۰ درصد از روغن و روانکارهای دریایی از شرکتهای ایرانی، تأمین ۹۰ درصد مواد شیمیایی مورد نیاز کشتیهای ناوگان از داخل، خرید ۳۰۳ قلم از اقلام مصرفی و عمومی کشتیها از داخل(این رقم تا ۶۰۰ قلم نیز قابل افزایش است) و واگذاری تعمیرات برخی از ماشینآلات کشتیها از جمله موتورهای ژنراتور و موتور اصلی به شرکتهای داخلی بخشی از فعالیتهای شرکت ملی نفتکش ایران در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در ادامه بیانکرد: در زمینه اشتغالزایی و جذب دریانوردان ایرانی در سال گذشته ۱۰۰ نفر دانشجو و فارغالتحصیل ایرانی در بخش افسری و ۱۲۰ نفر ایرانی در بخش ملوانی جذب ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران شدهاند که افزایش این تعداد در سال جاری نیز طبق برنامههای مصوب دنبال خواهد شد.
وی با تأکید بر اجرای فرمایشات مقاممعظمرهبری و نامگذاری امسال به عنوان«سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال»، تصریح کرد: شرکت ملی نفتکش ایران اقدامات و برنامههای بسیاری در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و استفاده از توان داخل در دستور کار دارد و چندی پیش نیز شرکت مشترکی بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع، شرکت ملی نفتکش ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی به منظور افزایش توان تعمیر انواع کشتی در کشور تشکیل شد که بدون شک نتایج مثمر ثمری را درتقویت صنایع دریایی و ایجاد اشتغال در این بخش خواهد داشت.
وی ادامه داد: با گشایشهای ایجاد شده در برجام، همکاری با شرکتهای بزرگ نفتی و مؤسسات معتبر بینالمللی مجدداً آغاز شد و کشتیهای ناوگان نیز دوباره به اجاره شرکتهای خارجی درآمد. در مجموع با این اقدامات شرکت ملی نفتکش ایران توانست بار دیگر حضور خود را در بازارهای جهانی تثبیت کرده و در جهت بازپسگیری سهم خود از بازارهای بینالمللی اقدام کند.
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران افزود: از زمان اجراییشدن برجام تاکنون ۷۶ قرارداد اجاره کشتی با شرکتهای خارجی از جمله شرکتهای اروپایی منعقد شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.