شهرداران باید دارای رویکردی تخصصی و شهرسازی باشند نماینده مردم تهران در مجلسشورایاسلامی با تأکید بر اینکه شهردار تهران نباید سیاسی باشد و هدفهای سیاسی خود را دنبال کند، گفت: همین رویکرد سیاسی باعث میشود، هر فردی که شهردار میشود، بعد از مدتی هوس رییسجمهوری به سرش بزند. به گزارش مناقصهمزایده اعضای منتخب شهر تهران […]
شهرداران باید دارای رویکردی تخصصی و شهرسازی باشند
نماینده مردم تهران در مجلسشورایاسلامی با تأکید بر اینکه شهردار تهران نباید سیاسی باشد و هدفهای سیاسی خود را دنبال کند، گفت: همین رویکرد سیاسی باعث میشود، هر فردی که شهردار میشود، بعد از مدتی هوس رییسجمهوری به سرش بزند.
به گزارش مناقصهمزایده اعضای منتخب شهر تهران تا دو هفته آینده ۳ کاندیدای مورد نظر خود برای شهرداری تهران را اعلام خواهند کرد. در میان گمانهزنیها و شاخصهای متعددی که برای شهردار آینده پایتخت مطرح شده، علیمطهری، نایب رییس مجلس شورای اسلامی معتقد است؛ شهردار آینده تهران باید فارغ از هرگونه رویکرد سیاسی باشد.
علیمطهری، در مورد ویژگیهای شهردار آینده تهران تصریح کرد: از نظر من شهرداران نباید سیاسی باشند، بلکه باید دارای رویکردی تخصصی و شهرسازی بوده و در آبادانی شهر تهران بکوشد.
وی با تأکید بر اینکه شهردار آینده نباید به دنبال هدفهای سیاسی خود باشد، ادامهداد: سالهای اخیر از رویکرد سیاسی شهردار ضربههای بسیار خوردیم. افرادی که شهردار میشوند، نباید در آینده هوس ریاستجمهوری به سرشان بزند، چرا که ضررش را تهران متحمل میشود، لذا باید به مسأله شهردار تهران کاملاً تخصصی نگاه شود و به دنبال فردی باشیم که تهران را دوباره قابل زندگی کند.
نماینده مردم تهران در مجلسشورایاسلامی در انتها به این نکته اشاره کرد که بلندمرتبهسازیها زندگی در تهران را سخت کرده و با توجه به شرایط دشوار زندگی شهروندان این شهر، شهردار آینده باید فقط به فکر آبادانی تهران باشد.
شهرداریها صرفاً بهدنبال توسعه عمرانی هستند
همچنین در خصوص شهرداریها سخنگوی فراکسیون مدیریت شهری مجلس با تأکید بر رعایت شاخصهای انسانمحور در توسعه پروژههای شهری، گفت: اجرای پروژههای عمرانی و حتی زیستمحیطی بدون توجه به بهبود فضاهای انسانی در دستور کار شهرداریهاست.
صدیف بدری در خصوص غفلت شهرداریها از شاخصهای انسانمحور در توسعه شهری، گفت: متأسفانه شهرداریها آنگونه که باید و شاید به مسایل فرهنگی و شاخصهای انسان محور در برنامهها و پروژههای شهری توجه ندارند، اجرای پروژههای عمرانی و حتی زیستمحیطی بدون توجه به بهبود فضاهای انسانی در دستور کار قرار گرفته است.
نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلسشورایاسلامی تصریح کرد: یکی از وظایف اساسی شورای پنجم شهرها و شهرداران جدید به ویژه در کلانشهرها باید فاز ویژهای برای شهروندان در نظر گیرند، به خصوص در طراحیهای شهری و اجرای معابر شهری، مسیرگشایی و نوسازی بافت فرسوده باید پیوست فرهنگی و انسانی ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: هدف از اجرای پروژهها عموماً تسهیل شرایط زندگی شهروندان است، اما زمانی که شهروندان در این پروژهها به لحاظ فیزیکی و ابعاد روانی مورد توجه قرار نگیرند، اهداف تبیین شده نیز محقق نخواهد شد در صورتی که رعایت مسایل و شاخصهای انسان محور در پروژههای شهری تحقق اهداف را قطعی میکند.
بدری با تأکید بر پیگیری رویکرد فرهنگی و اجتماعی در مدیریت شهری، یادآور شد: انسانمحوری و شهروندی باید دغدغه مدیریت شهری باشد، در حقیقت همچنان که اتوبان، خیابان، پل، مترو، تونل، پارک، ترمینال، ورزشگاه، سینما، مسجد، فرهنگسرا و کتابخانه ساخته میشود پیوست فرهنگی و انسانی باید مورد نظر این فعالیتهای عمرانی قرار گیرد.
سخنگوی فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس شورای اسلامی تصریحکرد: در شهرداریها ایدههای توسعه اجتماعی، فرهنگی و آگاهیبخشی به شهروندان باید محقق شود تا شهروندان از حداقل خدمات و امکانات بتوانند بهرهمند شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.