وجود ۶۰۰هزارمیلیاردتومان پروژه عمرانی نیمه‌کاره در کشور

رییس کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد وجود ۶۰۰هزارمیلیاردتومان پروژه عمرانی نیمه‌کاره در کشور ایجاد بانک اطلاعاتی پروژه‌های عمرانی در کمیسیون عمران رییس کمیسیون عمران مجلس از تشکیل بانک اطلاعاتی پروژه‌های عمرانی در کمیسیون عمران خبر داد و گفت: تسریع در تکمیل این پروژه‌ها هدف از تشکیل این بانک اطلاعاتی است. به گزارش خانه‌ملت محمدرضارضایی‌کوچی از […]

رییس کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد

وجود ۶۰۰هزارمیلیاردتومان پروژه عمرانی نیمه‌کاره در کشور

ایجاد بانک اطلاعاتی پروژه‌های عمرانی در کمیسیون عمران

رییس کمیسیون عمران مجلس از تشکیل بانک اطلاعاتی پروژه‌های عمرانی در کمیسیون عمران خبر داد و گفت: تسریع در تکمیل این پروژه‌ها هدف از تشکیل این بانک اطلاعاتی است.

به گزارش خانه‌ملت محمدرضارضایی‌کوچی از تصمیم کمیسیون عمران مجلس برای جمع‌آوری اطلاعات مرتبط با پروژه‌های عمرانی موجود در کشور خبر داد و گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی در خصوص پروژه‌های عمرانی برای کمک به تسریع در تکمیل آنها است.

نماینده مردم جهرم در مجلس‌شورای‌اسلامی، با تأکید بر این‌که ۶۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی نیمه‌کاره در کشور داریم، افزود: بسیاری از پروژه‌های عمرانی موجود در کشور بیش از ۱۵ یا حتی ۲۰ سال از کلنگ‌زنی آنها گذشته اما هنوز تکمیل نشده‌اند.

وی با بیان این‌که باید راهکاری برای اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی در جهت تکمیل و بهره‌برداری از آنها در نظر گرفته شود، تصریح‌کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی مذکور در راستای کسب اطلاعات بیش‌تر از دستگاه‌های مختلف در خصوص پروژه‌ها در جهت اولویت‌‌بندی برای تکمیل آنها است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر این‌که شاید برخی از پروژه‌های عمرانی با بررسی‌ها از اولویت تکمیل یا حتی ادامه روند ساخت خارج شوند، افزود: نپرداختن به پروژه‌های غیرضرور و دسته‌بندی آنها مهم‌ترین اقدامی است که با تشکیل بانک اطلاعاتی پروژه‌های عمرانی در دستور کار قرار می‌گیرد.

مطالبه از دستگاه‌های مختلف برای ارایه لیست پروژه‌های عمرانی نیمه کاره

رضایی کوچی ادامه‌داد: از دستگاه‌های مختلف همچون وزارت راه و شهرسازی، دیوان محاسبات، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های مرتبط خواسته شده تا اطلاعات مرتبط با پروژه‌های عمرانی را به کمیسیون عمران مجلس ارسال کنند.

وی همچنین از تلاش برای واگذاری پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی یا جذب سرمایه‌های خارجی برای تکمیل آنها خبر داد و گفت: با تشکیل بانک اطلاعاتی در خصوص این پروژه‌ها جذب سرمایه‌گذار داخلی یا خارجی بهتر انجام شده و پیشرفت فیزیکی آنها تقویت می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: با تشکیل بانک اطلاعاتی دست مدیران در اعمال سلیقه برای واگذاری پروژه‌های عمرانی بسته شده و پروژه‌ها به ترتیب اولویت در مرحله واگذاری به بخش خصوصی قرار می‌گیرند.

 

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با واگذاری پروژه‌های عمرانی از کانال بانک اطلاعاتی این پروژه‌ها که در کمیسیون عمران مجلس تشکیل می‌شود به‌طور حتم هر نوع خلأ قانونی در این رابطه نیز رفع می‌شود.