معاون وزیر نیرو فاینانس گره سرمایهگذاری در احداث ۶ هزار مگاوات نیروگاه را باز میکند معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: این شبها، شب عید صنعت برق ایران است، زیرا با وجود پیک مصرف بالا، برق پایدار را به مردم رساندهایم. به گزارش مهر، هوشنگفلاحتیان در آیین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه سیکل […]
معاون وزیر نیرو
فاینانس گره سرمایهگذاری در احداث ۶ هزار مگاوات نیروگاه را باز میکند
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: این شبها، شب عید صنعت برق ایران است، زیرا با وجود پیک مصرف بالا، برق پایدار را به مردم رساندهایم.
به گزارش مهر، هوشنگفلاحتیان در آیین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه سیکل ترکیبی (راندمان بالا) اندیمشک اظهار کرد: این شبها، شب عید صنعت برق کشور است، دیروز پیک بار کشور به ۵۳هزارو۲۰۰ مگاوات رسید. اوج بار در سال گذشته ۵۲هزارو۶۷۰ مگاوات بود و امسال از مرز ۵۳ هزار گذشت و اعلام آماده باش به همه نیروگاههای برق آبی کشور دادیم تا به صورت همزمان آنها را تا دقایقی دیگر با تولید بیش از ۹هزارو۵۰۰ مگاوات وارد مدار کنیم.
وی افزود: در طول ۴ ساله گذشته از زمان کار دولت یازدهم تا هم اکنون، بالغ بر ۸هزار مگاوات نیروگاه جدید را وارد مدار کردیم و هم اکنون ظرفیت مجموعه نیروگاههای کشور به عددی حدود ۷۷ هزار مگاوات رسیده است. در شروع کار دولت فعلی، ۶۹ هزار مگاوات تولید برق بوده و اکنون به ۷۷ هزار مگاوات رسیده و با تلاش تصمیم داریم که تا آخر تابستان حداقل ۴ نیروگاه جدید را وارد مدار کرده و ظرفیت آنها را به فراتر از ۸۰ هزار مگاوات برسانیم.
فلاحتیان بیان کرد: هر هزار مگاوات نیروگاه، حداقل دوهزار میلیارد تومان اعتبار در نیروگاه و دوهزار میلیارد تومان نیز تجهیزات برای شبکه نیاز دارد. برای استان خوزستان ما در شروع کار این دولت، شاهد بودیم که ظرفیت نیروگاههای استان عددی حدود ۱۲هزار مگاوات بود و تصمیم گرفتیم که ظرفیت آنها را به عددی فراتر از ۱۸هزار برسانیم و برنامهریزیهای متعددی را انجام دادیم. کار را از نیروگاههای ماهشهر و بهبهان شروع کردیم و سال گذشته ۶۴۰ مگاوات در ماهشهر و ۳۲۰ مگاوات هم در بهبهان افزایش داشتیم. تا ۸ ماه دیگر نیز بیش از ۱۸۰ مگاوات از طریق بخار بهبهان افزایش خواهیم داشت.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: حدود ۶ هزار مگاوات موافقت اصولی برای خوزستان کسب کردیم. استفاده از فاینانس خارجی برای این مورد هم به شدت در حال پیگیری است و امیدوارم خبرهای خوبی از باز شدن گرههای سرمایهگذاری در این زمینه داشته باشیم. استان خوزستان در حال حاضر رتبه اول تولید برق کشور را دارد اگرچه این رتبه بخش قابلتوجهی از آن مربوط به نیروگاههای برق آبی است که در ساعاتی مشخص وارد مدار شده و در سایر ساعات نیز امکان استفاده از آن را به دلیل لزوم تأمین آب نداریم.
فلاحتیان بیان کرد: این استان ظرفیت بسیار قابلتوجهی برای توسعه، پیشرفت و اشتغال دارد و هر وقت به خوزستان سفر میکنم مبهوت میشوم از اینکه خداوند متعال چقدر نعمت در این استان قرارداده است. اراضی بسیار حاصلخیز، طبیعت مناسب برای ایجاد اشتغال و صنعت و همچنین ظرفیت برای کشاورزی با تکنولوژیهای جدید در خوزستان وجود دارد.
وی ادامه داد: این نیروگاه نباید اشتغال ایجاد کند بلکه باید باعث اشتغالزایی شود. یعنی برق باید تولید و بین صنعت، کشاورزی، مسکن و سایر بخشها توزیع و در نهایت منجر به اشتغالزایی شود. قدرت ریسک، سرمایهگذاری و تفکر به تولید ثروت از این همه نعمتهای الهی که در آن قرار گرفته باید در بین مردم باشد. هر کسی در هر نقطه از این استان به برق برای ایجاد اشتغال و توسعه استان نیاز داشته باشد در خدمت و کنار آن هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.