مواد غذایی سمزدا که سرطان را مغلوب میکنند برخی ترکیبات گیاهی نشان دادهاند که توانایی پیشگیری از سرطان را دارند و سولفورفان یکی از آنها محسوب میشود. به گزارش سلامتنیوز به نقل از عصر ایران، اگر قصد جلوگیری از ابتلا به سرطان را دارید، یک اقدام باید در بالای فهرست فعالیتهای شما قرار بگیرد: سمزدایی. […]
مواد غذایی سمزدا که سرطان را مغلوب میکنند
برخی ترکیبات گیاهی نشان دادهاند که توانایی پیشگیری از سرطان را دارند و سولفورفان یکی از آنها محسوب میشود.
به گزارش سلامتنیوز به نقل از عصر ایران، اگر قصد جلوگیری از ابتلا به سرطان را دارید، یک اقدام باید در بالای فهرست فعالیتهای شما قرار بگیرد: سمزدایی. انسان در هر گوشهای – مبلمان خانه، پوشاک، غذا، آب، هوا – در معرض عوامل سرطانزا قرار دارد و بدن برای خلاص شدن از شر آنها به کمک نیاز دارد.
به گزارش «ایزی هلث آپشنز»، خوشبختانه، روشهای طبیعی و امن بسیاری برای از بین بردن این بستههای سمی مضر وجود دارند. شما میتوانید روزهداری یا دیگر روشهای سمزدایی محبوب را مد نظر قرار دهید که البته برخی از آنها شدید و پرهزینه هستند.
این در شرایطی است که میتوان رژیم سمزدایی را ساده حفظ کرد و یک نصیحت آسان را دنبال کرد: به میزان زیاد سبزیجات چلیپایی مصرف کنید.
مطالعات جدید نشان دادهاند که ترکیبی به نام سولفورفان که در سبزیجات چلیپایی یافت میشود، میتواند ژن سمزدایی بدن انسان را فعال کند و به بدن در خلاص شدن از سمومی که به شکلگیری سرطان منجر میشوند، کمک کند.
برخی ترکیبات گیاهی نشان دادهاند که توانایی پیشگیری از سرطان را دارند و سولفورفان یکی از آنها محسوب میشود. مطالعات صورت گرفته نشان دادهاند که سولفورفان توانایی از بین بردن سلولهای سرطانی به صورت انتخابی را دارد و توانایی آن در تغییر ژنها به نحوی که سمزدایی را بهبود میبخشد بر مزایای آن افزوده است.
ترکیب این دو توانایی، سولفورفان را به یک مبارز برتر در برابر سرطان تبدیل میکند. مطالعه آثار ضد سرطانی سولفورفان روی سلولهای انسان و موشها توسط پژوهشگران دانشگاه پیتزبورگ، نتایج زیر را در برداشته است:
– سولفورفان ژنهای مسؤول سمزدایی عوامل سرطانزا هم در سلولهای سالم و هم در سلولهای سرطانی گلو و دهان انسان را فعال میکند.
– افراد سالم که عصاره حاوی سولفورفان را در دهان خود غرغره کرده بودند نیز بهطور مؤثری این ژنهای سمزدا را در سلولهای دهان تحریک کرده بودند.
– موشهای مستعد ابتلا به سرطان سر و گردن که سولفورفان دریافت کرده بودند، در مقایسه با موشهایی که به آنها سولفورفان داده نشده بود، تومورهای کمتری داشتند.
سولفورفان ترکیبی است که در سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی، گل کلم، کلم، کلم کیل، بوک چوی و جوانه بروکسل یافت میشود. در این میان، بروکلی و جوانههای بروکلی بهترین منبع برای سولفورفان هستند و از این رو، باید در صدر فهرست قرار بگیرند.
مکملهای سولفورفان نیز در بازار وجود دارند که پس از مشورت با پزشک خود میتوانید از آنها استفاده کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.