کشتی در هوای «آزادی» نفس تازه کرد رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی برای معرفی مسافران جهانی ۲۰۱۷ پاریس طی دو روز و با حضور بیش از ۱۶۰ کشتیگیر برای تصاحب ۱۶ دوبنده تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی برگزار شد. به گزارش ایسنا، رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی هر ساله سبک و […]
کشتی در هوای «آزادی» نفس تازه کرد
رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی برای معرفی مسافران جهانی ۲۰۱۷ پاریس طی دو روز و با حضور بیش از ۱۶۰ کشتیگیر برای تصاحب ۱۶ دوبنده تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی هر ساله سبک و سیاق بهتری پیدا میکند و قانونمندی در ورزش اول ایران رفتهرفته در حال رسیدن به جایگاه واقعی خود است. استقبال بسیار خوب تماشاگران از رقابتهای انتخابی و حضور حدود ۹ تا ۱۰ هزار تماشاگر برای تماشای یک رویداد داخلی، در بین رشتههای ورزشی ایران اتفاقی بینظیر است و اگر چند تیم پرطرفدار فوتبال را استثنا بدانیم، شاید سایر مسابقات لیگ فوتبال هم به این اندازه تماشاگر ندارد.
این نشان از علاقه مردم به ورزش کشتی است و اینکه مردم کشتی را به خوبی میشناسند. البته تعداد بسیار زیاد کشتیها و خستگی تماشاگران و حتی کارشناسان و عوامل اجرایی مطمئناً یکی از مهمترین ایراداتی بود که میتوان به این نوع برگزاری رقابتهای انتخابی تیم ملی وارد دانست.
نکته مهمتر و با توجه به زمان اندک ۴۰ روزه تا مسابقات جهانی پاریس تعداد زیاد شرکتکنندگان و مبارزات متعدد باعث فشار بیش از حد به کشتیگیران و احتمال بالای مصدومیت آنها بود کمااینکه تعدادی از کشتیگیران نیز با آسیبدیدگی مواجه شدند. بدون شک با برنامهریزی بهتر و سختگیری بیشتر میتوان تعداد کمتری را برای حضور در انتخابی تیم ملی از فیلتر عبور داد تا تماشاگران حاضر در سالن و بینندگان تلویزیونی با بیحوصلگی و بدون هیجان کافی مسابقات را دنبال نکنند، موضوعی که برای اتحادیه جهانی و IOC یا همان کمیته بینالمللی المپیک اهمیت زیادی دارد.
اما از این بحث که بگذریم، در میان همه نفرات حاضر در سالن مسابقات حضور حسنیزدانی، نابغه کشتی جهان بر روی تشک مبارزه کافی بود تا سالن با تشویقهای بیامان تماشاگران حال و هوای دیگری پیدا کند و همه محو هنرنمایی پسر محبوب و محجوب کشتی ایران شوند.
البته حساسیت و زیبایی مبارزات ۴ وزن دوم کشتی آزاد و فرنگی به مراتب بیشتر از ۴ وزن نخست بود جاییکه در کشتی آزاد ستارههایی چون حسنیزدانی، علیرضاکریمی، عزتا… اکبری، کمیلقاسمی، یدا…محبی، مسعوداسماعیلپور، مصطفیحسینخانی و محمدجوادابراهیمی و در کشتی فرنگی مهدیعلیاری، بهناممهدیزاده، امیرقاسمیمنجزی به روی تشک رفتند اما گل سرسبد همه وزنها مبارزات وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد بود.
انتظار شیرین و هیجان مشاهده رقابت حساس حسنیزدانی، علیرضاکریمی، محمدجوادابراهیمی و عزتا…اکبری و یا یدا…محبی و کمیلقاسمی همان چیزی بود که کشتی ایران به آن احتیاج داشت و بهواسطه ایجاد همین شور و هیجان و تلاش ارزشمند این ستارهها برای رسیدن به دوبنده تیم ملی هم که شده باید قدر تکتک این ذخایر ارزشمند کشتی و ورزش ایران را دانست.
رقابتهای انتخابی تیمهای ملی کشتی فقط یک رویداد ورزشی صرف نبود، نمایشی بینظیر از ستارههای ورزش ایران در کنار جوانان و تلاشی مقدس برای رسیدن به دوبنده باافتخار کشتی ایران بدون کوچکترین بیاخلاقی و حاشیه بود. تلاشی سخت، نفسگیر و طاقتفرسا در جهت رسیدن به دوبنده تیم ملی و کسب افتخار برای مردم ایران در جهانی پاریس به امید نشاندن لبخند بر لبان هموطنان.
در غیاب برخی مسؤولان ارشد ورزش ایران و کمتوجهی رسانه ملی، ۱۶۰ کشتی گیر ستاره و گمنام آمدند تا برای ایران از جان مایه بگذارند و بدون کمترین توجه و هیاهو باز هم مایه سربلندی ایران شوند. باید قدر این جوانان را دانست و به احترام آنها کلاه از سر برداشت.
سالن ۱۲ هزارنفری آزادی درست مثل سالهای نه چندان دور باز هم خاطرهای خوش از خود بر جای گذاشت، خاطرهای زیبا از عظمت کشتی ایران.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.