کمیسیون اقتصادی مجلس آماده همکاری با استارتآپها در بحث مالیات سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی گفت: شرکتهای دانشبنیان در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله از پرداخت مالیات معاف شوند و این کمیسیون آمادگی دارد که در نگارش قانون مالیات بر ارزش افزوده با شرکتهای دانشبنیان همکاری کند. به گزارش خانهملت، رحیم زارع درباره دریافت مالیات […]
کمیسیون اقتصادی مجلس آماده همکاری با استارتآپها در بحث مالیات
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی گفت: شرکتهای دانشبنیان در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله از پرداخت مالیات معاف شوند و این کمیسیون آمادگی دارد که در نگارش قانون مالیات بر ارزش افزوده با شرکتهای دانشبنیان همکاری کند.
به گزارش خانهملت، رحیم زارع درباره دریافت مالیات از شرکتهای دانشبنیان افزود: شرکتهای دانشبنیان در اول راه هستند و باید از آنها حمایت کرد و یکی از ابزارهای حمایتی، معافیت از پرداخت مالیات است.
نماینده مردم آباده، بوانات و خرمبید در مجلسشورایاسلامی تصریحکرد: در شرایط رکود نباید بر شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها سختگیری کرد، زیرا نمیتوانند فناوریها را بومی و انبوهسازی کرده و به اهداف پیشبینی شده در قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان و سند چشمانداز دست یابند.
وی اظهارداشت: تسهیلاتی که به شرکتهای دانشبنیان داده میشود، بسیار اندک است و برنامه دقیقی برای پرداخت تسهیلات وجود ندارد.
عضو هیأت رییسه کمیسیون اقتصادی تصریحکرد: به نظر من باید این شرکتها در دوره ۱۰ تا ۱۵ ساله در کشور معافیت مالیاتی داشته باشند و اگر فشار زیادی به آنها وارد شود، نمیتوانند در مسیر رشد و پیشرفت حرکت کرده و تعطیل خواهند شد.
وی اظهارداشت: اگر از این شرکتها حمایت نشود حضور در منحنی پیشرفت و دستیابی به تکنولوژیهای نوین در بعد زمان برای آنها غیرممکن خواهد بود و با توجه به سند چشمانداز و تعریفی که از اقتصاد دانشبنیان شده، از علم و دانش روز دور خواهیم ماند.
زارع با بیان اینکه مکمل اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانشبنیان است، ادامه داد: سازمان مالیاتی باید به این شرکتها کمک و از آنها حمایت کند و کمیسیون اقتصادی نیز در زمان بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مواردی که نیاز به حمایت از اقتصاد و شرکتهای دانشبنیان باشد، آمادگی همکاری را در نگارش قانون دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.