افزایش ۲۲ درصدی سهم ریل در بندر شهیدرجایی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خبر داد افزایش ۲۲ درصدی سهم ریل در بندر شهیدرجایی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: آنچه که در پسابرجام و در دولت یازدهم در بنادر شهید رجایی رخ داد، جهشی بزرگ بود که بندر شهیدرجایی را به روزهای اوجش نزدیک کرده است. به گزارش تین‌نیوز، ا…‌مرادعفیفی‌پور درباره […]

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خبر داد

افزایش ۲۲ درصدی سهم ریل در بندر شهیدرجایی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: آنچه که در پسابرجام و در دولت یازدهم در بنادر شهید رجایی رخ داد، جهشی بزرگ بود که بندر شهیدرجایی را به روزهای اوجش نزدیک کرده است.

به گزارش تین‌نیوز، ا…‌مرادعفیفی‌پور درباره وضعیت فاز ۳ بندر شهید رجایی گفت: خبرهای خوبی در راه است و ظرف مدت کوتاهی نحوه ساخت آن مشخص خواهد شد.

وی همچنین از آغاز یک پروژه بزرگ در این بندر خبر داد و افزود: پروژه بزرگی در بندر شهید رجایی آغاز شده است که با اتمام آن ۳ اسکله نفتی به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن خواهیم داشت.

عفیفی‌پور با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این بندر گفت: سازمان بنادر حدود ۱۶۰ میلیارد تومان در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده و انتظار داریم با اجرای آن تا ۳۴ میلیون تن به توان تخلیه و بارگیری بندر افزوده شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تأکیدکرد: این پروژه پشتیبانی مناسبی برای پالایشگاه‌های کشور و به ویژه پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس خواهد بود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این اسکله‌ها این است که از کشتی‌های با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن تا ۱۰۰ هزار تن می‌توانند در آن پهلوگیری کرده و خدمات بانکرینگ، تخلیه و بارگیری محصولات نفتی و پتروشیمی دریافت کنند.

عفیفی‌پور با بیان این‌که این بندر در پسابرجام یک جهش را تجربه کرده است، تصریح‌کرد: آنچه که در پسابرجام و در دولت یازدهم در بنادر شهید رجایی رخ داد، یک جهش بزرگ بود. البته هنوز با دوران اوج بندر در قبل از تحریم‌ها فاصله است اما این بندر به دنبال دستیابی دوباره به آن رکورد‌ها است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان این‌که بندر شهیدرجایی پیش از تحریم‌ها رکورد ۳ میلیون TEU کانتینر را ثبت کرده بود گفت: خوشبختانه این رقم در سال ۹۵ به دو و نیم میلیون تن رسید. در ۳ ماه گذشته نیز علمیات کانتینری نیز به‌طور میانگین تا ۴۰ درصد با رشد روبه‌رو بوده است. این رشد نشانگر تحرکی است که در بندر در سال‌های اخیر و پس از برجام ایجاد شده است.

عفیفی‌پور علاوه بر این خرید و آغاز نصب تجهیزات تازه خبر داد و تأکیدکرد: بخش اول تجهیزاتی که خریداری شده بود در حال سرهم شدن است. این تجهیزات از نوع گنتری کرین و ترنستینر هستند که از توسط شرکت‌های خارجی و داخلی ساخته شده‌اند و انتظار داریم تا پایان سال جاری بخشی از آنها وارد مدار عملیاتی شوند که این امر سبب رشد ظرفیت بندر خواهد شد.

 

او همچنین از افزایش عملکرد رد بخش ریلی بندر شهیدرجایی خبرداد و گفت: در بندر شهید رجایی با در اختیار داشتن ۵۰ کیلومتر ریل و دو شانتینگ یارد با ظرفیت ۷۰۰ هزار TEU در پایان سال ۹۵ سهم تخلیه و بارگیری از ۷ درصد به ۲۲ درصد ارتقا پیدا کرده است به این دلیل و برای افزایش ظرفیت، نوسازی این بخش‌ها نیز در دستور کار قرار گرفت.