نماینده دامغان در مجلس نبود آب، نقدینگی و بازارفروش عامل تعطیلی ۴۰ درصد معادن دامغان است نماینده مردم دامغان در مجلسشورایاسلامی گفت: بیش از ۴۰ درصد واحدهای معدنی دامغان به دلیل کمبود آب، نبود نقدینگی و بازار فروش تعطیل است. به گزارش ایرنا، ابوالفضلحسنبیگی افزود: در ۴ سال گذشته بیش از ۸۰۰ کارگر واحدهای تولیدی […]
نماینده دامغان در مجلس
نبود آب، نقدینگی و بازارفروش عامل تعطیلی ۴۰ درصد معادن دامغان است
نماینده مردم دامغان در مجلسشورایاسلامی گفت: بیش از ۴۰ درصد واحدهای معدنی دامغان به دلیل کمبود آب، نبود نقدینگی و بازار فروش تعطیل است.
به گزارش ایرنا، ابوالفضلحسنبیگی افزود: در ۴ سال گذشته بیش از ۸۰۰ کارگر واحدهای تولیدی و صنعتی به دلایل مختلف در این شهرستان بیکار شدند و ارایه تسهیلات رفع موانع تولید جهش خوبی برای کاهش نرخ بیکاری در دامغان بوده است.
وی با تأکید بر ضرورت اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از بیکاری جوانان شاغل در این واحدها، افزود: نرخ بیکاری ۱۲٫۵ درصد در دامغان بالاتر از سایر شهرستانهای استان سمنان و قابل توجه است.
نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلسشورایاسلامی افزود: اولویت کاری دولت دوازدهم برای رفع مشکلات اقتصادی استان سمنان، ارایه تسهیلات رونق تولید و تأمین بازار فروش محصولات تولیدی باشد و این رویکرد ارزشمند در دراز مدت چالش بیکاری در سمنان را برطرف میکند.
وی با بیان اینکه رفع مشکل بیمه، مالیاتی و تزریق به موقع نقدیندگی برای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در این شهرستان ضروری است، خاطرنشانکرد: شهرستان دامغان برای افزایش رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری به حمایتهای همه جانبه مسؤولان استانی و کشوری نیازمند است.
حسنبیگی گفت: دولت یازدهم قدمهای شمرده و خوبی را برای کاهش نرخ بیکاری در استان سمنان برداشته است اما این برنامهها نباید مقطعی باشد و باید با تدبیر و عقلانیت برای رفع مشکلات استان اقدام کرد.
وی افزود: تحریمهای ناجوانمردانه دشمنان نظام جمهوری اسلامی و در بعضی مواقع مدیریتهای ضعیف اقتصاد و صنعت ایران را با چالش مواجه کرد و باید با برادری و اتحاد و استفاده بهینه از سرمایههای داخلی برای رشد و توسعه روز افزون اقدام کند.
نماینده مردم دامغان در مجلسشورایاسلامی تصریحکرد: کمبود آب در مناطق روستایی دامغان یکی دیگر از چالشهای اساسی این منطقه از استان است که میتوان با تخصیص اعتبار لازم برای رفع این چالش اقدام کرد.
شهرستان دامغان با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت در شرق شهرستان سمنان، ۱۱۰ واحد صنعتی و تولیدی فعال دارد.
گروه معادن
۷ واحد معدنی دامغان تسهیلات رونق تولید دریافت میکنند
همچنین در این رابطه علیاصغرمجد، فرماندار دامغان با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۶ واحد صنعتی و تولیدی در این شهرستان تسهیلات رونق تولید دریافت کردند، گفت: در سال جاری ۷ واحد معدنی شامل این تسهیلات خواهند شد.
مجد ضمن بیان اینکه در سال گذشته میزان تسهیلات پرداختشده به ۱۶ واحد صنعتی و تولیدی برابر مصوبه کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان رقمی معادل ۱۴٫۵ میلیارد تومان بوده است، بیانکرد: این روند در سال جاری با اعطای تسهیلات رونق تولید موسوم به بهینیاب ادامه خواهد داشت که در یک مورد آن تنها ۷ واحد معنوی شامل این مصوبات خواهند شد.
وی افزود: در صورت تصویب نهایی در کارگروه تسهیلات رونق تولید استان سمنان ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات به این تعداد واحد معدنی پرداخت میشود.
فرماندار دامغان درباره افق توسعه این شهرستان، با بیان اینکه تسهیلات بهینیاب در سال گذشته به واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرستان دامغان برای ۶۶ نفر از افراد جویای کار شغل ایجاد شده است، گفت: در این شهرستان ۱۵۶ واحد صنعتی و تولیدی دارای پروانه بهرهبرداری از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود دارد که ۸ درصد پروانههای صادرشده در سطح استان را به خود اختصاص داده است از سوی دیگر ۱۳۵ جواز تأسیس برای واحدهای صنعتی و تولیدی در این شهرستان تاکنون صادر که ۸ درصد جوازهای تأسیس در سمنان را شامل میشود.
مجد افزود: در حال حاضر در سطح واحدهای صنعتی و تولیدی فعال و نیمهفعال شهرستان دامغان یک هزار ۱۴۰ نفر کارگر مشغول بهکار هستند.
فرماندار دامغان با اشاره به وجود ۱۲۹ واحد معدنی در دامغان، تأکیدکرد: این میزان ۲۴ درصد معادن استان را تشکیل میدهد همچنین باید گفت در حال حاضر ۷۰ درصد معادن در شهرستان فعال و یک هزار ۳۵۰ نفر در این تعداد معادن اشتغال دارند.
مجد یادآور شد: ۲۵ نوع ماده معدنی از سطح معادن موجود در دامغان استخراج میشود که عمده معادن در این شهرستان را زغالسنگ، خاک صنعتینسوز، سیلیس، باریت، به تو نیت، روی و سرب تشکیل میدهد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامهها و طرحهای دولت یازدهم در سال جاری بحث توانمندسازی روستاها با هدف اشتغال فراگیر و جلوگیری از مهاجرت روستاییان است که در این راستا ۳۹ روستا در استان تحت پوشش این طرح قرار میگیرند که سهم شهرستان دامغان ۱۰ روستا در دو بخش مرکزی و امیرآباد است.
فرماندار دامغان همچنین افزود: در دامغان ۲۳ طرح صنعتی و تولیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد که تاکنون برای ۱۱ طرح پیشنهاد ۱۱ میلیارد تومان اعتبار از استان شده که در صورت تأمین و دریافت این میزان تسهیلات ۹۰ نفر مشغول بهکار خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.