ایران قربانی تروریسم است

ایران قربانی تروریسم است فرمانده ناجا گفت: تروریسم یک چالش بزرگ است و هیچ کشوری نمی‌تواند به تنهایی با آن مقابله کند، به همین دلیل مبارزه با تروریسم همکاری تمام کشورهای جهان را می‌طلبد. به گزارش مهر، حسین‌اشتری در سیزدهمین نشست کالکان ۲۰۱۷ با اشاره به اهداف برگزاری این نشست افزود: امروزه تروریسم به عنوان […]

ایران قربانی تروریسم است

فرمانده ناجا گفت: تروریسم یک چالش بزرگ است و هیچ کشوری نمی‌تواند به تنهایی با آن مقابله کند، به همین دلیل مبارزه با تروریسم همکاری تمام کشورهای جهان را می‌طلبد.

به گزارش مهر، حسین‌اشتری در سیزدهمین نشست کالکان ۲۰۱۷ با اشاره به اهداف برگزاری این نشست افزود: امروزه تروریسم به عنوان یک چالش بزرگ مطرح است و هیچ کشوری نمی‌تواند به تنهایی با آن مقابله کند، به همین دلیل مبارزه با تروریسم همکاری تمام کشورهای جهان را می‌طلبد.

وی تأکیدکرد: پلیس و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قادر به ردیابی تمامی تحرکات تروریسم در همه نقاط به ویژه در مرز‌ها است و می‌تواند با بهره‌گیری از تجهیزات تمام تحرکات تروریست‌‌ها را رصد کند.

فرمانده ناجا افزود: البته جمهوری اسلامی ایران خود قربانی تروریسم است و تاکنون ۱۷هزار نفر به دست تروریست‌‌ها به شهادت رسیده‌اند.

سردار اشتری در ادامه سخنانش با تأکید بر این‌که ایران قربانی تروریسم بوده گفت: کشور ایران قربانی ترور است و بیش از ۱۷ شهروند کشور ما قربانی اقدامات تروریستی گروه‌های مختلف تروریستی شده‌اند.

وی با بیان این‌که برخی از گروه‌های تروریستی پس از فرار از کشور اقدامات تروریستی خود را از خارج از کشور پیگیری می‌کنند، به عدم برخورد با این گروه‌های تروریستی انتقاد کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین گروه‌های تروریستی گروه MKO موسوم به منافقین است که بیش از ۱۲ هزار نفر مردم بی‌گناه کشور را ترور کرده و حتی دست در دست صدام حسین، مرتکب جنایات بزرگی از جمله نسل‌کشی و قتل‌عام ۵ هزار نفر از مردم کردستان عراق شده است.

رییس پلیس کشور با انتقاد جدی از خروج نام این گروه تروریستی از گروه‌های تروریستی بین‌المللی گفت: متأسفانه چندی پیش و به دلایل نامعلومی نام این گروه از لیست گروه‌های تروریستی خارج شد که خروج نام این گروه از این لیست جای تأمل دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن مواردی از سوءاستفاده تروریست‌‌ها از فضای مجازی همچون عضوگیری، تبلیغ و… در فضای مجازی گفت: جامعه بین‌المللی باید اقدامات تکنیکی و پیشگیرانه برای مبارزه با سوءاستفاده گروه‌های تروریستی از فضای سایبری داشته باشند و به گفته کارشناسان می‌بایست تمام کشور‌ها دسترسی به زیرساخت‌های فضای سایبری و اینترنت داشته باشند ولی متأسفانه شاهدیم که دسترسی به این زیرساخت‌ها تنها در اختیار یک کشور است.

 

اشتری در ادامه با اشاره به مبارزه مؤثر با تأمین مالی گروه‌های تروریستی، قاچاق موادمخدر، قاچاق زنان و قاچاق کودکان را بخشی از راه‌های تأمین منابع مالی تروریست‌‌ها عنوان‌کرد و گفت: علاوه بر این موارد مهم‌ترین منابع گروه‌های تروریستی و به خصوص گروه‌های تکفیری، منافع نفتی کشورهای خاص است که به راحتی در اختیار این گروه‌های تروریستی قرار می‌گیرد.