نهالهایی بر تن سوخته زاگرس آتشسوزی، زوال، خشکسالی و تغییر کاربری، نیستی را در بلوطستان رقمزده است تا توسعه نهالستانها مرهمی بر زخم جنگلهای لرستان باشد. به گزارش مهر، جنگلهای لرستان با قرارگیری در قلب زاگرس اهمیت حیاتی برای این زیستبوم منحصربهفرد دارند؛ چراکه از وسعت ۵٫۸ میلیون هکتاری جنگلهای ۱۱ استان زاگرسی ۱٫۲میلیون […]
نهالهایی بر تن سوخته زاگرس
آتشسوزی، زوال، خشکسالی و تغییر کاربری، نیستی را در بلوطستان رقمزده است تا توسعه نهالستانها مرهمی بر زخم جنگلهای لرستان باشد.
به گزارش مهر، جنگلهای لرستان با قرارگیری در قلب زاگرس اهمیت حیاتی برای این زیستبوم منحصربهفرد دارند؛ چراکه از وسعت ۵٫۸ میلیون هکتاری جنگلهای ۱۱ استان زاگرسی ۱٫۲میلیون هکتار در لرستان قرار دارد تا این استان حایز رتبه دوم وسعت جنگلها باشد، عنوانی که وقوع مخاطرات مختلف طبیعی و انسانی آن را تهدید میکند.
استان لرستان بهرغم دارا بودن ظرفیتهای منحصربهفرد درزمینه اراضی جنگلی و مرتعی با مخاطرات جدی مواجه است، مخاطراتی که میرود عرصههای طبیعی این دیار را به دشتهای بدون آبوعلف تبدیل کند.
نهالستانها مرهمی بر تن زخمخورده جنگلها
وقوع آتشسوزیهای گاهوبیگاه در عرصههای جنگلی و مرتعی، چرای بیرویه دام، تعرض به عرصههای طبیعی و تغییر کاربریها، خسارتهای خشکسالی و ریزگردها، اجرای پروژههای عمرانی غیرکارشناسی و… هرکدام زخمی را بر تن زاگرس زدهاند تا سکتههای مختلف، قلب این اکوسیستم را هرروز ضعیفتر کند.
لرستان از لحاظ پوشش گیاهی و جانوری، داشتههای آبی، خاک حاصلخیز و جاذبههای بکر گردشگری در کشور بینظیر است، موضوعی که اگر به آن نگاهی سزاوارانه بیندازیم و براساس الگوهای صحیح و کارشناسی گامبرداریم میتوانیم نیازهای اقتصادی را تا حد قابلتوجهی پوشش دهیم.
توسعه نهالستانها یکی از سیاستهای در دستور کار منابع طبیعی لرستان است تا با این اقدام حداقل مرهمی بر تن زخمخورده جنگلهای لرستان که آتشسوزی، خشکسالی، زوال بلوط و … به جانشان افتاده باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.