گل «ریحانی» هدیه‌ای از کالیفرنیا

گل «ریحانی» هدیه‌ای از کالیفرنیا  گروه محیط‌زیست-گل ریحانی بومی آمریکای شمالی می‌باشد. پراکندگی گل ریحانی از جنوب کلمبیا تا سانفرانسیسکو می‌باشد و زادگاهش بیش‌تر تپه‌های شنی و دره‌ها می‌باشد. این گیاه دارای گل‌های بسیار زیبا می‌باشد و چون دارای دوام بالایی است و سرعت رشد خوبی دارد، گل زینتی محبوبی به‌شمار می‌آید. گل ریحانی، مناسب […]

گل «ریحانی» هدیه‌ای از کالیفرنیا

 گروه محیط‌زیست-گل ریحانی بومی آمریکای شمالی می‌باشد.

پراکندگی گل ریحانی از جنوب کلمبیا تا سانفرانسیسکو می‌باشد و زادگاهش بیش‌تر تپه‌های شنی و دره‌ها می‌باشد.

این گیاه دارای گل‌های بسیار زیبا می‌باشد و چون دارای دوام بالایی است و سرعت رشد خوبی دارد، گل زینتی محبوبی به‌شمار می‌آید.

گل ریحانی، مناسب برای کاشت در باغچه‌ها، باغ‌ها و باغ‌های صخره‌ای می‌باشد.

گیاهی یک ساله می‌باشد که حدود ۹۰ سانتی‌متر رشد می‌کند و ۵۰ سانتی‌متر گستردگی دارد.

ساقه‌های این گیاه نرم و افراشته می‌باشد.

گلهای این گیاه فنجانی شکل بوده و در یک گل آذین شل قرار میگیرند.

گل‌ها در انواع کم پر و یا با پرهای زیاد ظاهر می‌شوند.

گل‌ها ۴ گلبرگ دارند و به صورت چین‌دار هستند.

فصل شکوفایی این گل‌ها از اواخر بهار تا اوایل تابستان می‌باشد.

این گل‌ها به رنگ‌های صورتی، بنفش، قرمز و ارغوانی رنگ هستند و برای زنبور‌ها، مرغ مگس‌خوار و پرندگان بسیار جذاب می‌باشند و گرده‌افشانی نیز توسط آنها صورت می‌گیرد.

میوه این گیاه به صورت کپسول می‌باشد و وقتی که رسیده می‌شود، باز شده و تعداد زیادی بذر را به بیرون میریزد.

نگهداری از گیاه گل ریحانی به شرح زیر است:

خاک: خاک مناسب برای رشد این گیاه، خاک لومی، شنی، ماسه‌ای خوب زهکشی شده می‌باشد.

خاک بهتر است غنی از موادآلی نباشد چون باعث رشد علفی و گلدهی کم‌تر گیاه خواهد شد.

بهتر است خاک تا شروع گلدهی مرطوب باشد و پس از گلدهی خشک نگه داشته شود.

دما: این گیاه نسبتاً مقاوم می‌باشد و تا دمای ۱۵- درجه را تحمل می‌کند.

گل ریحانی در مقابل گرما و خشکسالی مقاوم است.

نور: بهتر است در جای آفتابی و یا نیمسایه قرار گیرد.

آبیاری: بسیار کم صورت گیرد زیرا این گیاه به آبیاری زیاد نیاز ندارد.

دانه‌های این گیاه قابل خوردن می‌باشد.

بومی‌های آمریکا این دانه‌ها را جمع می‌کنند، آسیاب می‌کنند و در غذاهایشان استفاده می‌کنند.

تکثیر

این گیاه با کاشت بذر تکثیر می‌یابد.

بذر‌ها را می‌توان در اوایل بهار کشت نمود البته در مناطقی که دارای زمستان ملایمی می‌باشند، عمل بذرکاری را می‌توان در اوایل پاییز نیز انجام داد.

جوانه‌زنی بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می‌برد.

 

منبع: سایت نارگیل