خبرگزاری رویترز انگلیس اعلام کرد، قیمت جهانی نفت روز دوشنبه بالا رفت و افزایش قابل ملاحظه آن در آخرین روز کاری هفته گذشته ادامه پیدا کرد. قطع تولید نفت برخی نقاط و امیدواری به تصویب طرح فریز نفتی به افزایش قیمت جهانی نفت کمک کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، تحلیلگران پیشبینی میکنند […]
خبرگزاری رویترز انگلیس اعلام کرد، قیمت جهانی نفت روز دوشنبه بالا رفت و افزایش قابل ملاحظه آن در آخرین روز کاری هفته گذشته ادامه پیدا کرد. قطع تولید نفت برخی نقاط و امیدواری به تصویب طرح فریز نفتی به افزایش قیمت جهانی نفت کمک کرد.
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، تحلیلگران پیشبینی میکنند تقاضای جهانی نفت میتواند افزایش یابد و به ایجاد تعادل در بازار که از اواسط سال ۲۰۱۴ از مازاد چشمگیر عرضه رنج میبرد، کمک کند، لیکن آمار ضعیف اقتصادی آسیا بر بازارها فشار میآورد.
قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا برای تحویل آتی در نخستین معاملههای روز دوشنبه به بیش از ۴۰ دلار در هر بشکه رسید اما دوباره در ساعت ۰۱:۴۷ بامداد به وقت گرینویچ به سطح ۳۹ دلار و ۸۱ سنت برگشت اما همچنان ۹ سنت از قیمت پایان روز جمعه گذشته بیشتر است.
قیمت نفت برنت دریای شمال نیز در ساعت یاد شده با ۹ سنت افزایش نسبت به آخرین قیمت جمعه گذشته به ۴۲ دلار و ۳ سنت رسید.
شرکتهای نفتی آمریکا هفته گذشته برای سومین هفته متوالی، تعداد دکلهای حفاری خود را کاهش دادند بهطوری که تعداد آنها به کمترین سطح از نوامبر ۲۰۰۹ (آبان ۸۶) رسید. تعداد این دکلها در هفته منتهی به ۸ آوریل (جمعه ۲۰ فروردین)، با کاهش ۸ دستگاه به ۳۵۴ دستگاه رسید.
قطع شدن تولید نفت در دریای شمال و غرب آفریقا و امید به اینکه نشست ۱۷ آوریل (یکشنبه ۲۹ فروردین) اوپک و روسیه منجر به مهار مازاد عرضه در بازار جهانی نفت شود، نیز به بالا رفتن قیمت نفت در روز جاری کمک کرد.
کارشناسان تخمین میزنند هم اکنون دست کم روزانه یک میلیون بشکه نفت مازاد بر تقاضا تولید میشود.
تحلیلگران شرکت برنستین آمریکا روز دوشنبه پیشبینی کردند تقاضای نفت در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ با نرخ میانگین سالانه ۱٫۴ درصد افزایش پیدا کند. این نرخ در دهه گذشته ۱٫۱ درصد بود.
آژانس بینالمللی انرژی نیز پیشبینی کرده است، رشد تقاضای نفت در ۵ سال آینده ۱٫۳ درصد باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.