عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ضرورت مزایده خانههای تملک شده از سوی بانکها عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: ملاک بانکها به افزایش داراییهای منجمد آنها منجر شده که این خود کاهش تسهیلاتدهی در حوزه مسکن را ایجاد کرده است. به گزارش خانه ملت،شهبازحسنپوربیگلری با انتقاد از بنگاهداری بانکها و انجام […]
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس
ضرورت مزایده خانههای تملک شده از سوی بانکها
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: ملاک بانکها به افزایش داراییهای منجمد آنها منجر شده که این خود کاهش تسهیلاتدهی در حوزه مسکن را ایجاد کرده است.
به گزارش خانه ملت،شهبازحسنپوربیگلری با انتقاد از بنگاهداری بانکها و انجام ندادن وظایف محوله، گفت: حضور بانکها در حوزه مسکن تأثیرات منفی بر اقتصاد داشته است.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلسشورایاسلامی، با بیان اینکه فعالیت ملاکی بانکها از سوی مجلس ممنوع اعلام شده است، افزود: برای اینکه داراییهای منجمد بانکها کاهش یابد باید هر چه سریعتر نسبت به فروش واحدهای مسکونی در تملک خود اقدام کنند.
وی با تأکید بر اینکه بخشی از خانههای خالی موجود در کشور در تصرف بانکها است، تصریحکرد: مقابله با واحدهای خالی میتواند سهم بانکها از ملاکی را نیز کاهش دهد، هر چند برای این مهم باید اخذ مالیات از این نوع واحدها جدی گرفته شود.
کاهش قدرت وامدهی بانکها نتیجه بنگاهداری آنها است
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه تصرف واحدهای خالی از سوی بانکها قدرت وامدهی آنها را کاهش میدهد، افزود: بانکها برای عمل به وظایف محوله خود در راستای بانکداری باید هر چه سریعتر نسبت به مزایده گذاشتن واحدهای مسکونی در تصرف خود اقدام کنند.
حسنپوربیگلری با تأکید بر اینکه آمار دقیقی از میزان و تعداد واحدهای خالی در تصرف بانکها نیست، گفت: اینکه بگوییم ۲٫۵میلیون واحد خالی موجود در کشور در تصرف بانکها است صحت ندارد، زیرا آمار دقیقی در این حوزه وجود ندارد و اظهارنظر در خصوص آن کارشناسی نیست.
وی ادامهداد: دولت برای کاهش داراییهای منجمد بانکها باید سازوکاری را در نظر بگیرد تا بانکها نتوانند در حوزههایی که به افزایش این داراییها میانجامد، اقدام کنند.
حسنپوربیگلری با بیان اینکه مجلس بارها به وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی در خصوص بنگاه داری بانکها تذکر داده است، تصریحکرد: در صورتی که بانکها دست از بنگاهداری برداشته و به امور محوله خود بپردازند بهطور حتم بسیاری از مشکلات فعلی از بین میرود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلسشورایاسلامی، یادآورشد: برخورد با بانکهایی که به ملاکی مشغول هستند میتواند به تعادل عرضه و تقاضای مسکن و در نتیجه ساماندهی بازار بینجامد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.