نوع طبقهبندی محرومان باید مشخص شود وزیر رفاه گفت: یکسانسازی ضوابط پذیرش مددجویان در نهادهای حمایتی یکی از مشکلات ما است که نوع طبقهبندی و چینش این افراد باید براساس طبقهبندی و نوع حمایت مشخص شود تا بتوان برای آنها برنامه خروج از حمایت را در نظر گرفت. به گزارش فارس، جلسه کمیسیون حمایتی شورای […]
نوع طبقهبندی محرومان باید مشخص شود
وزیر رفاه گفت: یکسانسازی ضوابط پذیرش مددجویان در نهادهای حمایتی یکی از مشکلات ما است که نوع طبقهبندی و چینش این افراد باید براساس طبقهبندی و نوع حمایت مشخص شود تا بتوان برای آنها برنامه خروج از حمایت را در نظر گرفت.
به گزارش فارس، جلسه کمیسیون حمایتی شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی با حضور علیربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ابوالحسن فیروزآبادی، قائممقام وزیر تعاون، روزبهکردونی، مدیرکل دفتر امور آسیبهای اجتماعی و محسنیبندپی، رییس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از کارشناسان و مدیران دستگاههای ذیربط برگزار شد.
در این جلسه یکسانسازی ضوابط پذیرش مددجویان در نهادهای حمایتی، چگونگی اجرای مساعدت اجتماعی لایههای پایینی از طریق افزایش مستمری، تقسیم کار میان کمیسیونهای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی، احکام بخش رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه همچنین گزارشی در خصوص وضعیت زنان سرپرست خانوار، سالمندان، کودکان در ایران و تدوین سیاستهای حمایتی از آنها ارایه شد.
ربیعی وزیر رفاه در ابتدای این جلسه پیرامون حمایت از مددجویان گفت: شناسایی افراد و سطحبندی خدمات جهت خروج از گردونه حمایتی و توانمند شدن افراد از طریق پنجره واحد و بسته شناسایی خدماتی صورت میگیرد و به عنوان سیاست رفاهی دولت دوازدهم ارایه میشود.
وی تأکید کرد: کاهش و محو فقر مطلق اولویت اصلی سیاستهای رفاهی دولت دوازدهم است.
وی در ادامه با بیان این که باید مباحث مطروحه در شورای عالی رفاه آماده و دستهبندیهای مورد نظر در این خصوص انجام شود، تأکید کرد: یکسانسازی ضوابط پذیرش مددجویان در نهادهای حمایتی یکی از مشکلات ما بوده است که امیدوارم در این زمینه تفاهمهای لازم صورت گرفته، گامهای بلندتری برداشته شود.
ربیعی افزود: نوع طبقهبندی و چینش افراد تحت حمایت باید براساس طبقهبندی و نوع حمایت مشخص شود تا بتوان برای آنها برنامه خروج از حمایت را در نظر گرفت.
وی با بیان این که شخص رییسجمهور نیز بر این موضوع نیز تأکید دارند، تصریح کرد: باید برنامهریزیهای لازم را در این خصوص انجام دهیم.
وزیر تعاون، کارورفاه اجتماعی در ادامه گفت: برای افراد طوری برنامهریزی میشود که با آموزشهای متناسب با تواناییهایشان و آموزشهای فنی–حرفهای از چرخه حمایت خارج شوند.
وی تأکید کرد: باید با اولویت قراردادن افراد مددجو جهت دریافت وامهای ارزان و انجام کار در قالب تعاونیها، شیوه حمایت از آنها از شکل حمایتی خارج و به سوی توانمندسازی حرکت کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این ۴ سال در حوزه رفاه و آسیبهای اجتماعی اقدامات خوبی انجام شده است به عنوان مثال پایگاه اطلاعات ایرانیان مهمترین اتفاق در این ۴ سال بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این ۴ سال ما صاحب دیدگاه و نظریه در حوزه رفاه اجتماعی شدهایم، چرا که حوزه رفاه بدون نظریه، به سمت رفاه صدقهای پیش خواهد رفت.
ربیعی در ادامه با بیان این که دستگاههای ما در این ۴ سال رشد کردند گفت: بنابراین باید سیاستهایمان را به گونهای دنبال کنیم که با منابع محدود اثربخشترین شکل را داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.