گل «ساعتی‌قرمز» با میوه‌ای خوراکی

گل «ساعتی‌قرمز» با میوه‌ای خوراکی گروه محیط‌زیست- گیاه «گل ساعتی‌قرمز» یا «گل ساعتی سرخ» یکی از گیاهان رونده و سریع‌الرشد با میوه‌ای خوراکی و خط‌دار و گل‌هایی به رنگ قرمز تیره است. میوه‌های این گونه‌ها معمولاً به صورت خام به مصرف خوراکی خواهند رسید. گونه مذکور بومی نواحی آمازون، از پرو، برزیل و بولیوی و […]

گل «ساعتی‌قرمز» با میوه‌ای خوراکی

گروه محیط‌زیست- گیاه «گل ساعتی‌قرمز» یا «گل ساعتی سرخ» یکی از گیاهان رونده و سریع‌الرشد با میوه‌ای خوراکی و خط‌دار و گل‌هایی به رنگ قرمز تیره است.

میوه‌های این گونه‌ها معمولاً به صورت خام به مصرف خوراکی خواهند رسید. گونه مذکور بومی نواحی آمازون، از پرو، برزیل و بولیوی و ونزوئلا است.

زمان گلدهی این گیاهان از جولای تا سپتامبر است.        

شرایط محیط رشد:

این گیاه بیش‌تر در نواحی گرمسیری و نیمه‌گرمسیری می‌روید و همچنین از نظر نیاز نوری به نور کامل آفتاب تا کمی سایه نیاز دارد. همچنین به آبیاری منظم و متعادل نیاز دارد. آبیاری گیاهان در فصل پاییز و زمستان باید کاهش یابد.

برای جلوگیری از حمله بیماری‌های قارچی به مکان‌هایی با تهویه مناسب و جریان گردش هوا نیاز دارد.        

تکثیر

تکثیر این گیاهان از طریق کشت بذر‌ها و ریشه‌دار کردن قلمه‌ها صورت می‌گیرد. توصیه شده برای جوانه‌زنی بهتر بذر‌ها از پیش‌تیمارهای جوانه‌زنی استفاده شود. این بذر‌ها دارای یک پوشش سخت بوده که جوانه‌زنی بذور را کند می‌کند. روش‌های مختلفی برای انجام پیش‌تیمارهای جوانه‌زنی وجود دارد اما راحت‌‌ترین روش، غوطه ور کردن بذور به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از کشت در آب گرم می‌باشد. یا می‌توان بذر‌ها را با استفاده از غلطاندن در شن، خراش‌دهی نمود تا جوانه‌زنی بذر راحت‌تر صورت گیرد.

بذرهای پیش تیمار شده را باید در عمق یک تا ۱٫۵ اینچ و در خاک مرطوب و استریل کشت کرد. دمای خاک بستر کشت باید حدود ۷۰ تا ۸۵ درجه فارنهایت باشد. خاک‌های سرد، جوانه‌زنی بذر‌ها را با تأخیر مواجه می‌کند. بذر‌ها حدود ۴ هفته تا ۶ ماه پس از کشت جوانه می‌زنند.

 

منبع: سایت نارگیل