مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران دولت ۷ طرح فولاد استانی را فعال ساخت مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران با اشاره به توقف ۷ طرح فولادی در دولت قبلی، گفت: تدبیر دولت یازدهم سبب فعالسازی این طرحها در مسیر سند چشمانداز ۱۴۰۴ شد. به گزارش ایرنا، عبدالمجید شریفی اظهار داشت: مطالعات اجرای هفت طرح فولادی از […]
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران
دولت ۷ طرح فولاد استانی را فعال ساخت
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران با اشاره به توقف ۷ طرح فولادی در دولت قبلی، گفت: تدبیر دولت یازدهم سبب فعالسازی این طرحها در مسیر سند چشمانداز ۱۴۰۴ شد.
به گزارش ایرنا، عبدالمجید شریفی اظهار داشت: مطالعات اجرای هفت طرح فولادی از سال ۱۳۸۵ آغاز شد و کلنگزنی آن در سال ۸۶ صورت گرفت، اما به دلیل کمبود منابع مالی، تغییرات، شرایط و جابهجایی مدیریتی، این واحدها هیچیک راهاندازی نشد.
ظرفیت پیشبینی شده برای هریک از این واحدها ۸۰۰ هزار تن است که تا یک میلیون تن قابلیت افزایش دارند، اما کارشناسان صنعت فولاد براین اعتقادند که امروز حداقل ظرفیت واحدهای فولادسازی جدید باید ۳ تا ۵ میلیون تن باشد، بنابراین واحدهای یاد شده با شرایط روز از نظر ظرفیت فاصله دارند.
کشور چین طبق برنامه امسال باید ۵۰ میلیون تن از ظرفیت فولاد و ۱۵۰ میلیون تن زغالسنگ را از مدار تولید خارج سازد تا ظرفیت عرضه و تقاضا در بازار به تعادل برسد.
براساس آمارهای ۵ ماه ۲۰۱۷ میلادی چین ۸۴٫۸ درصد از رقم کاهش ظرفیت فولاد و ۶۵ درصد از زغالسنگ را اجرایی ساخته است.
سرمایهگذاری ۱۶۰۰ میلیارد تومانی
شریفی تصریح کرد: مجموع سرمایهگذاری ارزی و ریالی که تاکنون در ۷ طرح فولادی صرف شده به رقم یکهزارو۶۰۰ میلیارد تومان رسیده و آبان ماه پارسال با بهرهبرداری از واحد احیا فولاد سپیددشت (چهارمحالوبختیاری) نخستین طرح در مدار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: سپیددشت تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار تن تولید آهناسفنجی داشته و به این ترتیب گامی جدی در مسیر تکمیل زنجیره تولید برداشته شد.
فولاد شادگان (خوزستان) در نوبت افتتاح
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: اکنون فولاد شادگان (خوزستان) که تولید آزمایشی خود را از آخر خرداد ماه امسال آغاز کرده و اکنون بیش از ۱۰ هزار تن آهناسفنجی تولید داشته، در نوبت افتتاح رسمی مسؤولان بلند پایه قرار دارد.
فولاد میانه شاگرد سوم
شریفی توضیح داد: اکنون فولاد میانه (آذربایجانشرقی) در واقع شاگرد سوم از لحاظ افتتاح واحدهای فولادسازی است که شریک هم ندارد و متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است و پیشبینی شده ظرف دو هفته آینده افتتاح شود.
فولاد نی ریز (فارس) در صف
مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران خاطرنشان کرد: فولاد نیریز (فارس) در صف افتتاح قرار دارد و برآورد شده که راهاندازی آن در آخر مرداد یا اوایل شهریور ماه امسال صورت گیرد.
فولادهای سبزوار، قائنات و بافت در نوبت
شریفی گفت: براساس برنامهریزی انجام شده ۴ واحد فولاد سپیددشت، شادگان، میانه و نیریز امسال فعالیت خود را دارند و سپس سبزوار (خراسانرضوی)، قائنات (خراسانجنوبی) و بافت (کرمان) در نوبت افتتاح واحد احیا قرار میگیرند و در ادامه بخش فولادسازی براساس جدول زمانی به بهرهبرداری میرسد.
جمهوری اسلامی ایران چهاردهمین فولاد ساز جهان محسوب میشود و اکنون ظرفیت این بخش بالغ بر ۳۰ میلیون تن است و پارسال به تولید ۱۸٫۵ میلیون تن فولاد خام رسید.
سال گذشته ایران در زمینه صادرات فولاد به رکورد حدود ۶ میلیون تنی رسید و پیشبینی شده این رقم امسال به ۸ میلیون تن برسد.
براساس سند چشمانداز ۱۴۰۴ ظرفیت فولاد خام کشور به رقم ۵۵ میلیون تن خواهد رسید که از این رقم بیش از ۱۵ میلیون تن به صادرات اختصاص خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.