نحوه محاسبه اینترنت نامحدود

وزیر ارتباطات در مراسم رونمایی از نخستین شبکه تلفن ثابت بخش خصوصی تشریح کرد نحوه محاسبه اینترنت نامحدود تدوین دستورالعمل جدید برای تعرفه سایت‌های داخلی وزیر ارتباطات، برنامه مدنظر برای تدوین نحوه محاسبه اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای کاربران تشریح کرد. به گزارش مهر، محمودواعظی در مراسم افتتاح پروژه‌های مربوط به فاز […]

وزیر ارتباطات در مراسم رونمایی از نخستین شبکه تلفن ثابت بخش خصوصی تشریح کرد

نحوه محاسبه اینترنت نامحدود

تدوین دستورالعمل جدید برای تعرفه سایت‌های داخلی

وزیر ارتباطات، برنامه مدنظر برای تدوین نحوه محاسبه اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای کاربران تشریح کرد.

به گزارش مهر، محمودواعظی در مراسم افتتاح پروژه‌های مربوط به فاز سوم شبکه ملی اطلاعات توسط شاتل در جمع خبرنگاران گفت: کمیته‌ای تشکیل دادیم تا مدل فروش اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای مشترکان پرمصرف مورد بررسی قرار دهد.

وی با بیان این‌که کشورهای مختلف جهان با توجه به تحولات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مدل‌های مختلفی را برای ارایه اینترنت به‌کاربران‌شان به‌کار گرفته‌اند، گفت: راه‌های مختلفی در دست بررسی است تا بتوانیم اینترنت حجمی را‌ برداریم و اینترنت را به صورت نامحدود به‌کاربران ارایه کنیم.

واعظی ادامه‌داد: هم‌اکنون یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم مربوط به‌کاربران کم‌مصرفی است که هزینه کمی بابت اینترنت پرداخت می‌کنند، اگر بخواهیم اینترنت را نامحدود کنیم هزینه این کاربران چند برابر افزایش می‌یابد، بر این اساس در حال بررسی راه‌حلی برای حل این مشکل هستیم تا مشترکان کم مصرف اینترنت از این تصمیم ضرری نبینند.

وی با بیان این‌که نحوه محاسبه اینترنت نامحدود به‌گونه‌ای است که سرعت را مبنا قرار می‌دهیم، اضافه‌کرد: این به این معنی است که دیگر کاربران نیاز به خرید حجم مصرف ندارند و براساس سرعتی که نیاز دارند می‌توانند از اینترنت استفاده کنند.

واعظی خاطرنشان‌کرد: قرار است این سرویس در چند بخش شامل اینترنت زیر یک مگابیت، اینترنت بین دو تا ۳ مگابیت و همچنین اینترنت بالاتر از ۳ مگابیت تعریف شود و کاربران با توجه به سرعتی که نیاز دارند سرویس خریداری کنند. بر این اساس باید بسته‌های متعدد برای کاربران تعریف شود تا حتی کاربران کم مصرف نیز در این زمینه ضرر نکنند.

وزیر ارتباطات گفت: تا هفته آینده پیش‌بینی می‌کنیم که تصمیم قطعی در مورد این مدل فروش اینترنت خواهیم گرفت.

دستورالعمل جدید برای تعرفه سایت‌ها

وزیر ارتباطات در پاسخ به سؤالی در خصوص دستورالعمل یکپارچه‌سازی تعرفه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات گفت: اقدامی که اپراتورهای اینترنتی برای سایت‌های پربازدید انجام می‌دهند و تعرفه آن را به ۵۰ درصد کاهش داده‌اند کافی نیست و ما اعتقاد داریم که این رویه باید برای تمامی سایت‌های داخلی اجرایی شود.

وی گفت: هم‌اکنون این مقدمه‌ای است که شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنت ترافیک داخلی را به ۵۰ درصد کاهش دهند و مردم نیز از سایت‌های داخلی با یک دوم قیمت استفاده کنند.

وی گفت: هم‌اکنون این روش برای ۵۰۰ سایت پر بازدید کشور در حال اجراست اما ما قصد داریم با ابلاغ یک دستورالعمل ارایه سرویس به نحوی تعریف شود که تمام سایت‌های داخلی با تعرفه ۵۰ درصد کاهش نسبت به سایت‌های خارجی در اختیار کاربران قرار گیرد.

واعظی گفت: این تصمیم قطعی است و به زودی آن را اجرا خواهیم کرد.

وزیر ارتباطات با اشاره به اظهارات اخیر دبیر کارگروه تعریف مصادیق فیلترینگ مبنی بر اتوبان‌کشی وزارت ارتباطات برای خارجی‌ها گفت: وزارت ارتباطات اتوبان‌کشی زیرساخت‌های ارتباطی را وظیفه خود می‌داند تا مردم راحت‌تر از خدمات استفاده کنند و نیازمند استفاده از سرویس‌های خارجی نباشند، در همین حال این اتوبان‌کشی باعث افزایش سرعت و کاهش قیمت دسترسی خدمات ارتباطی شده است. به نحوی که هم‌اکنون با افزایش ۱۶ برابری پهنای باند این ظرفیت به ۶۲۴ گیگابیت در ثانیه رسیده است.

واعظی همچنین در مورد اتصال متقابل شبکه مخابرات با تلفن‌های ثابت جدید که از سوی بخش خصوصی ارایه شده است نیز گفت: این اتصال هم‌اکنون برقرار شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد به نحوی که طبق گزارش‌ها تلفن ثابت بخش خصوصی در ۱۶ استان ارایه شده است.

 

در این مراسم نخستین شبکه دسترسی فیبر نوری برای ساختمان‌های تجاری (FTTC) و شبکه تلفن ثابت بخش خصوصی در ۱۶ استان توسط یکی از اپراتورهای ارایه دهنده خدمات ارتباطات ثابت (شاتل) با حضور وزیر ارتباطات و معاونان این وزارتخانه به بهره‌برداری رسید. این پروژه‌ها در راستای فاز تکمیلی شبکه ملی اطلاعات و ارایه خدمات پایه به‌کاربران در داخل کشور راه‌اندازی شده است.