تأثیر رب آلو و آلوچه بر درمان یبوست

تأثیر رب آلو و آلوچه بر درمان یبوست یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص برخی میوه‌های تابستانی گفت: از رب آلو و آلوچه می‌توان به جای رب گوجه‌فرنگی برای مزه‌دار کردن غذا‌ها استفاده کرد که علاوه بر افزایش فواید تغذیه‌ای، اثر مفیدی در بهبود بعضی از بیماری‌ها دارد و به‌ویژه در کاهش مشکل یبوست […]

تأثیر رب آلو و آلوچه بر درمان یبوست

یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص برخی میوه‌های تابستانی گفت: از رب آلو و آلوچه می‌توان به جای رب گوجه‌فرنگی برای مزه‌دار کردن غذا‌ها استفاده کرد که علاوه بر افزایش فواید تغذیه‌ای، اثر مفیدی در بهبود بعضی از بیماری‌ها دارد و به‌ویژه در کاهش مشکل یبوست بسیار سودمند است.

به گزارش سلامت آنلاین، عین‌اله‌ولی‌زاده افزود: رب به افشره غلیظ شده گیاهان و میوه‌ها گفته می‌شود و اغلب به دلیل غنی بودن از موادمغذی، خواص تغذیه‌ای و درمانی بالایی داشته، به بهبود علایم برخی بیماری‌ها کمک می‌کند.

وی با اشاره به این‌که رب آلو و آلوچه نسبت به خود میوه نقش ملین قوی‌تری دارد، گفت: رب آلوچه صفرابر خوبی است و برای لینت دادن روده‌ها به منظور رفع یبوست‌های گرم مفید است. به همین دلیل توصیه می‌شود به جای داروی ضد یبوست، هر روز از این رب استفاده شود. همچنین می‌توان در حین تهیه آبگوشت و خوراک مرغ به جای رب گوجه از رب آلو یا رب آلوچه استفاده کرد.

این پژوهشگر طب سنتی اضافه کرد: خاصیت ملینی آلو بیش‌تر از آلوچه است و به دلیل داشتن ویتامین c، برای جذب بهتر آهن مفید است. علاوه بر این، قوی‌کننده معده و تنظیم‌کننده عملکرد دستگاه هاضمه و حافظ کبد محسوب می‌شود و در فصول سرد سال هم می‌توان از رب آن برای تقویت سیستم ایمنی استفاده کرد. مصرف رب آلو به دلیل این که سرشار از پتاسیم است به افراد دچار پرفشاری خون توصیه می‌شود و به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان به دفع سموم کبدی نیز کمک می‌کند.

 

به گفته ولی‌زاده مصرف این رب‌ها، بیش‌تر به افراد گرم مزاج توصیه می‌شود اما کسانی که مزاج سرد یا دستگاه گوارش حساسی دارند و با خوردن آلو و آلوچه دچار مشکل می‌شوند، می‌توانند از رب این میوه‌های تابستانی همراه با میزان کمی شکر استفاده کنند.