سود بالای تسهیلات بانکی عامل سونامی تعطیلی صنایع

سود بالای تسهیلات بانکی عامل سونامی تعطیلی صنایع عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که سود ۳۰ درصدی تسهیلات عامل تعطیلی واحدهای صنعتی است، گفت: باید منابع مالی و تسهیلات بانکی با سود زیر ۱۰ درصد در اختیار صنایع قرار بگیرد به گزارش خانه ملت، محمدعزیزی در خصوص تعطیلی ۱۵ درصدی واحدهای تولیدی […]

سود بالای تسهیلات بانکی عامل سونامی تعطیلی صنایع

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که سود ۳۰ درصدی تسهیلات عامل تعطیلی واحدهای صنعتی است، گفت: باید منابع مالی و تسهیلات بانکی با سود زیر ۱۰ درصد در اختیار صنایع قرار بگیرد

به گزارش خانه ملت، محمدعزیزی در خصوص تعطیلی ۱۵ درصدی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی طبق گزارش شرکت شهرک‌های صنعتی در نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: همان‌طور که در نطق خود در صحن علنی مجلس اعلام کردم حال صنعت و اقتصاد کشور در این روز‌ها خوب نیست.

نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که خیلی از شرکت‌ها وام‌های را با سود بالا دریافت کرده‌اند، گفت: شرکت و واحد تولیدی که تسهیلات بانکی با سود ۳۰ درصد دریافت می‌کند باید چقدر سود کند تا بتواند تسهیلات خود را پرداخت کند.

عزیزی با اشاره به این‌که شرکت و واحد صنعتی که تسهیلات با سود ۳۰ درصد دریافت می‌کند باید سود دهی ۷۰ درصدی داشته باشد، اضافه‌کرد: صنعتی با حاشیه سود ۷۰ درصد در کشور وجود ندارد، خیلی از صنایع دیگر در کشور با دریافت تسهیلات به‌مشکل برخورد می‌کنند.

این نماینده مردم در مجلس‌شورای‌اسلامی با بیان این‌که اگر بخواهیم در صنعت یک تحرک مثبت داشته باشیم باید به صنایع منابع مالی و تسهیلات با سود زیر ۱۰درصد تخصیص داده شود، تصریح‌کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی معوقاتی دارند که با تجمیع آنها شرکت‌ها را با مشکل جدی مواجه می‌کنند.

عزیزی با اشاره بر این‌که عامل دیگری که به صنعت ما ضربه وارد می‌کند واردات بی‌رویه است، خاطرنشان‌کرد: باید به داشته‌های کشور توجه بیش‌تری شود، چه لزومی بر واردات نوشابه وجود دارد؟ چنین مسایلی کشور را با چالش مواجه می‌کند.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر این‌که عامل دیگر تأثیرگذار بر تعطیلی واحدهای صنعتی قاچاق کالا است، متذکرشد: با مقایسه آمار واردات پوشاک و پارچه از ترکیه و آمار ترکیه از صادرات این اقلام به ایران متوجه اختلاف ۶برابری این آمار می‌شویم که نشان‌دهنده حجم بالای قاچاق پوشاک از ترکیه است که باید از این مسأله با فرهنگ‌‌سازی استفاده از کالای ایرانی و افزایش کیفیت محصولات تولید داخل جلوگیری شود.