معاون وزیر راه شهرداریها به دلیل رکود صنعت مسکن با مشکل رو به رو هستند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: رویکرد این وزارتخانه در قبال شهرداریها بهویژه شهرداری شهرهای کوچک در استانها، کمک به این نهاد است و با توجه به رکود حاکم در بخش مسکن شهرداریها […]
معاون وزیر راه
شهرداریها به دلیل رکود صنعت مسکن با مشکل رو به رو هستند
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: رویکرد این وزارتخانه در قبال شهرداریها بهویژه شهرداری شهرهای کوچک در استانها، کمک به این نهاد است و با توجه به رکود حاکم در بخش مسکن شهرداریها از نظر درآمد مشکل دارند.
به گزارش صما، حمیدرضاعظیمیان دیروز در بازدید از پروژه درحال آمادهسازی زمینهای ۴۵۰ هکتاری زعفرانیه بیرجند، افزود: شهرداری به عنوان یک نهاد ۱۰۰ درصد عمومی، عهدهدار مسولیت خدمات رسانی به مردم است.
وی تأکید کرد که نگاه دولت در اجرای پروژههای زیربنایی صرفاً اقتصادی نیست بلکه تأمین سرانههای مورد نیاز مردم هر شهر از جمله بیمارستان، راه، مدرسه، فضای سبز و .. از مهمترین رویکردها و برنامههای دولت تدبیر و امید است.
وی یادآور شد: ایجاد کمربند سبز، معبرهای مناسبت برای سهولت رفت و آمد، سرانههای خدماتی و مسکونی وقتی تأمین شد، آن وقت دولت به اهداف یاد شده خواهد رسید.
وی یادآورشد: در اجرای آمادهسازی ۴۵۰ هکتار از اراضی یادشده، آستان قدس رضوی با دولت همکاری میکند، امیدواریم هر دو بخش به اهداف خود در این پروژه برسند.
وی تصریح کرد: پیشنهاد شد، تغییراتی در این پروژه از لحاظ تفکیک و حد نصاب کاربری داده شود، که تا پایان کار در پروژه روند« انعطافپذیری» وجود داشته باشد.
وی اضافهکرد: در اجرای پروژه نباید رویه غیرمنعطف و خشک داشته باشیم، باید منافع خود را هر روز بررسی و با توجه به آن تصمیمگیری کنیم.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: متأسفانه در فرهنگ ایرانیها به غلط این مطلب جاافتاده که حرف مرد یکی است، در صورتی که هر فردی منافع خود را به روز نگاه کند و قرآن هم در این خصوص میفرماید «کُلُّ یَوم هُوَ فِی شَأن» یعنی خدا هر روز پدیده تازه و جدید دارد.
عظیمیان افزود: هر کسی براساس منافع و شرایط روز، تصمیم صحیح و عاقلانه میگیرد، ممکن است روز بعد این تصمیم تغییر کند.
همچنین مدیرکل راه و شهرسازی خراسانجنوبی در این بازدید گفت: از ۳۱ هزار و ۲۴۷ واحد مسکن مهر که تعهد استان بود، بیش از ۹۰ درصد آن به اتمام رسید، ۹۵۰ واحد باقی مانده که مربوط به بیرجند مرکز خراسانجنوبی است.
مهدیجعفری افزود: اراضی پادگان بیرجند ۴۵۰ هکتار است که ۱۵۰ هکتار آن حدفاصل بلوار شهیدناصری و شهیدصیادشیرازی قرار دارد و ۳۰۰ هکتار آن مربوط به محدوده سمت راست بولوار شهید ناصری است.
وی اظهار کرد: از ۴۵۰ هکتار، ۱۵۰ هکتار آن در حریم گسل قرار دارد که قراردادی با دانشگاه بیرجند در این خصوص منعقد شد که مؤسسه خدمات توسعه آستان قدس رضوی به عنوان شریک و سرمایهگذار این پروژه پیشنهاد بازنگری مطالعه طرح تفصیلی پروژه را داد.
وی یادآور شد: با توجه به مطالعات دانشگاه بیرجند تغییری در پروژه انجام میشود و این تغییر به تصویب شورای عالی شهرسازی برای اجرا میرسد.
همچنین رییس اداره اجرایی و نظارت در امور مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: در سال ۱۳۸۲ توافقی بین وزات دفاع و وزارت مسکن و شهرسازی وقت برای واگذاری هزار و ۵۰ هکتار از اراضی تحت اختیار وزارت دفاع و ارتش در بیرجند به وزارت مسکن صورت گرفت.
یاسراشرفی فرد، افزود: بعد از انتقال سند به نام وزارت مسکن وقت در سال ۱۳۸۶، ۴۵۰ هکتار اراضی وارد محدوده خدماتی شهر شد و برای آن طرح تفصیلی تهیه شود.
وی اظهارکرد: این اراضی شامل آماده سازی، خیابان اصلی و فرعی، تأسیسات زیربنایی و تقاطع غیرهمسطح است.
وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۲، قرارداد با آستان قدس رضوی برای مشارکت در اجرای این پروژه منعقد شد و در حال حاضر این پروژه ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی تصریحکرد: هزار و ۵۰۰ واحد آپارتمانی در قالب مسکن مهر در این پروژه واگذار شد، پیشبینی میشود، پس از تکمیل پروژه ۶۰ هزار نفر بتوانند در این پروژه جانمایی شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.