گوجهفرنگی ریسک سرطان پوست را کاهش میدهد مصرف روزانه گوجهفرنگی ریسک ابتلا به سرطان پوست را تا نصف کاهش داد. به گزارش مهر، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو موشهای نر را روزانه با رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر گوجهفرنگی به مدت ۳۵ هفته تغذیه کردند، سپس آنها را در معرض نور ماوراءبنفش قراردادند. آنها دریافتند […]
گوجهفرنگی ریسک سرطان پوست را کاهش میدهد
مصرف روزانه گوجهفرنگی ریسک ابتلا به سرطان پوست را تا نصف کاهش داد.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو موشهای نر را روزانه با رژیم غذایی حاوی ۱۰ درصد پودر گوجهفرنگی به مدت ۳۵ هفته تغذیه کردند، سپس آنها را در معرض نور ماوراءبنفش قراردادند. آنها دریافتند این موشها در مقایسه با موشهایی که در رژیم غذاییشان گوجه فرنگی نبود، بهطور میانگین ۵۰ درصد کاهش ایجاد تومورهای سرطان پوست را تجربه کردند.
جسیکا کاپراستون، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «فرضیه ما در مورد رابطه بین گوجهفرنگی و سرطان این است که کاروتنوئیدها، رنگدانههای ایجادکننده رنگ گوجهفرنگی، از پوست در مقابل آسیب ناشی از نور ماوراءبنفش حفاظت میکند.»
محققان دریافتند هیچ تفاوت چشمگیری در تعداد تومورها در موشهای ماده مشاهده نشد از اینرو محققان تأکید دارند که باید به هنگام بررسی شیوههای متفاوت پیشگیرانه جنسیت را در نظر گرفت.
کاپراستون در ادامه میافزاید: «لیکوپن، کاروتنوئید اولیه موجود در گوجهفرنگی، مؤثرترین نوع آنتیاکسیدان این رنگدانههاست.»
به گفته وی، مواد غذایی دارو نیستند، اما مصرف آنها در طول عمر میتواند موجب تغییر احتمال ابتلا به برخی بیماریها شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.