ورود ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید به شبکه سراسری برق در ۴ سال گذشته عملیات اجرایی ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید آغاز شده که تاکنون حدود ۸۰۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه شده و در طول سال جاری و قبل از تابستان ۱۳۹۷ نیز به میزان ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید وارد شبکه برق سراسری میشود. […]
ورود ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید به شبکه سراسری برق
در ۴ سال گذشته عملیات اجرایی ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید آغاز شده که تاکنون حدود ۸۰۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه شده و در طول سال جاری و قبل از تابستان ۱۳۹۷ نیز به میزان ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید وارد شبکه برق سراسری میشود.
به گزارش ایسنا، براساس برنامهریزیهای صورت گرفته قرار شده تا در یک سال آینده ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید وارد شبکه برق سراسری شود، در طول ۴ سال گذشته نیز در دولت یازدهم ۵۴ واحد نیروگاه جدید در سطح کشور به بهرهبرداری رسید و ظرفیت نیروگاهی مرز ۷۷ هزار مگاوات افزایش یافت که با بهرهبرداری از این ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه جدید تا سال آینده ظرفیت نیروگاهی کشور به ۸۰ هزار مگاوات خواهد رسید.
علاوه بر این در ۴ سال گذشته ۴٫۵ میلیون مشترک جدید نیز به مشترکان برق اضافه شده و شمار مشترکان برق کشور به مرز ۳۴ میلیون اشتراک رسیده، همچنین در دولت یازدهم ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر نیز با رشد قابل توجهی مواجه بوده است، بهطوری که ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر در ۴ سال اخیر از ۱۶۵ مگاوات به ۴۰۰ مگاوات نزدیک شده و تا پایان سال جاری نیز این میزان به حداقل ۶۰۰ مگاوات خواهد رسید.
از سوی دیگر در راستای برنامه ملی ارتقای بهرهوری انرژی، در سال ۱۳۹۵ عملیات اجرایی نیروگاههای جهرم، پرند، سبلان، کاشان، فردوسی، ارومیه، عسلویه، رودشور و چابهار مجموعاً به ظرفیت ۳۵۴۵ مگاوات آغاز شده است.
همچمین تکمیل و بهرهبرداری بیش از ۲۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید شامل افتتاح دو نیروگاه برق آبی رودبار لرستان و داریان جمعاً به ظرفیت ۳۰۵ مگاوات، وارد مدار شدن ۱۱ واحد نیروگاهی مجموعا به ظرفیت ۱۸۲۰ مگاوات و ۱۲۱ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر از جمله برنامههای اجرایی دولت یازدهم بوده است.
علاوه بر این تا پایان سال ۱۳۹۵ به میزان ۱۴۵ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده به بهرهبرداری رسیده و در همین مدت برای ۲۲۳۳ مگاوات موافقتنامه احداث جدید صادر و ۵۱ فقره قرارداد خرید تضمینی جدید به ظرفیت ۵۲۴٫۵ مگاوات مبادله شده است.
شروع عملیات اجرایی احداث ۱۰۰۰۰ مگاوات ظرفیت اسمی تولید برق توسط بخش خصوصی و دولتی نیز جزو دیگر برنامههای وزارت نیرو بوده بهطوریکه در راستای برنامه ملی ارتقای توان تولید ملی در سال ۱۳۹۵، عملیات اجرایی نیروگاههای ماکو، قشم، غرب مازندران، خرمآباد، دالاهو، لامرد، هریس و سیکل ترکیبی بندرعباس مجموعاً به ظرفیت ۱۰۰۷۲ مگاوات آغاز شده است.
بهطورکلی دولت تدبیر شرایط خوبی را در صنعت نیروگاهسازی تجربه کرد تا جایی که میتوان گفت در ۴ سال گذشته معادل ۳ برابر تمام عمر صنعت برق کشور نیروگاه تجدیدپذیر در کشور احداث شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.