با وجود سیستم قدیمی آموزش و پرورش نباید به فکر تولید و صنعت بود تعطیلی برخی واحدهای تولیدی به نفع اقتصاد کشور است عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلسشورایاسلامی، گفت: هر صنعتی از نظر کاربردی عمر محدودی دارد و اگر برخی صنایع فعالیتی نداشته باشند به نفع اقتصاد کشور است. به گزارش خانهملت، محمدرضامنصوری در […]
با وجود سیستم قدیمی آموزش و پرورش نباید به فکر تولید و صنعت بود
تعطیلی برخی واحدهای تولیدی به نفع اقتصاد کشور است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلسشورایاسلامی، گفت: هر صنعتی از نظر کاربردی عمر محدودی دارد و اگر برخی صنایع فعالیتی نداشته باشند به نفع اقتصاد کشور است.
به گزارش خانهملت، محمدرضامنصوری در خصوص تعطیلی ۱۵ درصدی واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی، اظهارداشت: این آمار شاید بیشتر نیز باشد و حتی برخی زیرساختها در برخی شهرکهای صنعتی وجود ندارد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلسشواریاسلامی با بیان اینکه برق مورد نیاز برای دو شیفته شدن برخی واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی وجود ندارد، گفت: هر صنعتی از نظر کاربردی عمر محدودی دارد و اگر برخی صنایع فعالیتی نداشته باشند به نفع اقتصاد کشور است بهطور مثال لامپهای پرمصرف ۵۰۰وات قدیمی توجیه اقتصادی ندارد.
وی با اشاره به اینکه شرکتها میتواند با فناوری نو تحت نام شرکتهای قدیمی فعالیت کنند، اضافهکرد: خیلی نباید نگران تعطیلی یکسری از کارخانهها بود زیرا برخی از آنها توجیه اقتصادی ندارد.
منصوری با بیان اینکه خیلی از صنایع ما زیانده و دولتی هستند، تصریحکرد: واحدهای تولیدی و صنعتی که ناتوان هستند و توجیه اقتصادی ندارند هرچه زودتر جمعآوری شوند به نفع جامعه و کشور است، خیلی از صنایع مواداولیه و محصول را هدر میدهند.
وی ادامهداد: در کشور ما با توجه به رشد ۵۰۰درصدی قیمت دلار در بحث صادرات ناتوان هستیم، در حالی که قیمت برق در کشور ایران تقریباً رایگان است و هزینه نیروی کار نیز افزایش چشمگیری نداشته، در سایر کشورهای جهان در صورت افزایش ۲۰درصدی قیمت دلار حجم صادرات افزایش مییابد.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه باید توانمندی صنایع کشور ارتقا یابد و اگر این ارتقا را در صنایع نداشته باشیم؛ بهتر است فعالیتی نیز نکنیم، بیانکرد: عوامل ضعف در صادرات مدیریت، تکنولوژی و نیروی انسانی است که اگر در هرکدام از این عوام ضعیف عمل کنیم توان ما را در صادرات کاهش میدهد اما متأسفانه ما در هر۳ مورد دچار ضعف هستیم که علت آن عدم آموزش کافی است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلسشورایاسلامی با تأکید بر اینکه تا زمانی که این شیوه مطلق به ۵۰ سال قبل در آموزش و پرورش در جریان است، اصلاً نباید به فکر صنعت و تولید باشیم، خاطرنشانکرد: ما در خلق تکنولوژی ضعف داریم؛ عمر تکنولوژی در حال حاضر به ۵ سال کاهش یافته است و بعد از ۵ سال کارایی خود را از دست میدهد و دنیا به سمت تخصص حرکت میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.