کدام رژیمهای غذایی باعث ابتلا به اماس میشوند؟ بیماری اماس یک اختلال درگیرکننده سیستم اعصاب مرکزی است که تاکنون هیچ درمان قطعی برای این بیماری شناخته نشده است. تقریباً تمام بیماران اماس از انواع درمانهای مکمل از جمله رژیم غذایی استفاده میکنند. به گزارش زندگی آنلاین، تغذیه در دو زمینه میتواند در بیماران اماس کمککننده […]
کدام رژیمهای غذایی باعث ابتلا به اماس میشوند؟
بیماری اماس یک اختلال درگیرکننده سیستم اعصاب مرکزی است که تاکنون هیچ درمان قطعی برای این بیماری شناخته نشده است. تقریباً تمام بیماران اماس از انواع درمانهای مکمل از جمله رژیم غذایی استفاده میکنند.
به گزارش زندگی آنلاین، تغذیه در دو زمینه میتواند در بیماران اماس کمککننده باشد، ابتدا در پیشگیری از ایجاد بیماری ام اس و بعد در درمان آن. از نتایج مطالعات اینطور نتیجه میشود که چندین عامل تغذیهای از جمله کمبود ویتامینD، چاقی و دریافت بیش از حد نمک در طول دوره زندگی از کودکی تا بزرگسالی اثر تقریباً قطعی و شناخته شده در افزایش بروز و شیوع بیماری اماس دارند. از دیگر عوامل مستعدکننده ابتلا به بیماری اماس میتوان به رژیمهای غذایی پرچرب با چربیهای اشباع و رژیمهای پرکربوهیدرات اشاره نمود.
در این رابطه به رژیمهای غذایی که با اماس در ارتباط هستند، میپردازیم. الگویهای غذایی که بیشتر همراه با گیاهخواری و لبنی-گیاهخواری هستند از میان چندین الگوی غذایی در بیماران اماس حایز اهمیت دانسته شدهاند و با خطر ابتلا به اماس، رابطه معکوس داشتهاند. در حالی که رژیمهای غذایی حاوی چربی حیوانی زیاد با افزایش خطر ابتلا به اماس همراه هستند. رژیم غذایی حاوی چربی حیوانی خیلی کم و غذاهای گیاهی زیاد مثل حبوبات، دانهها و میوهها خطر ابتلا به اماس پیشرفته را کاهش میدهند و همچنین از پیشرفت اماس جلوگیری میکنند. امگا۳ موجود در دانههای گیاهی و سویا از تولید مواد پیش التهابی جلوگیری میکنند. محصولات لبنی کمچرب که سرشار از کلسیم و ویتامین Dهستند یکی از اجزای الگوی رژیمی سنتی میباشد که خطر ابتلا به اماس را کاهش میدهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.