بعد از پرخوری یا بدخوری چه بخوریم

بعد از پرخوری یا بدخوری چه بخوریم مسلماً آب رفته را نمی‌توان به جوی برگرداند اما می‌توان تا حدودی از طریق بعضی از موادغذایی و نوشیدنی‌ها، ‏اثرات مخرب ‏پرخوری و بدخوری را کاهش داد و رمق را به بدن برگرداند. به گزارش سلامانه به نقل از ‏prevention‏ بهترین گزینه‌های غذایی بعد از یک یا چند […]

بعد از پرخوری یا بدخوری چه بخوریم

مسلماً آب رفته را نمی‌توان به جوی برگرداند اما می‌توان تا حدودی از طریق بعضی از موادغذایی و نوشیدنی‌ها، ‏اثرات مخرب ‏پرخوری و بدخوری را کاهش داد و رمق را به بدن برگرداند.

به گزارش سلامانه به نقل از ‏prevention‏ بهترین گزینه‌های غذایی بعد از یک یا چند وعده پرخوری ‏معرفی شده‌اند:

ماست و توت: می‌توانید ماست یونانی را که به آن توت اضافه کرده‌اید را بعد از یک وعده پرخوری مصرف کنید. ‏ماست حاوی ‏باکتری لاکتوباسیلوس است که برای بدن مفید بوده و التهاب ناشی از غذاهای شیرین و سنگینی را ‏که خورده‌اید، کاهش می‌دهد.

 

چای سبز: چای سبز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است که از تخریب سلول‌ها ممانعت می‌کنند. برخی تحقیقات ‏نیز نشان می‌دهند که ‏چای سبز، قند خون را ثابت نگه می‌دارد و هوس‌های غذایی را کم‌تر می‌کند.

آب: آب، سموم را از بدن دفع می‌کند و به هضم غذا کمک می‌کند. همچنین با نفخ و گازهای شکم مبارزه می‌کند.

چای زنجبیل یا چای نعناع: هر دوی این چای‌ها با آرام نمودن عضلات شکم از انقباضات و ناراحتی‌های شکم ‏جلوگیری می‌کنند و به ‏گازهای شکم اجازه می‌دهند که به آرامی مسیر خود را طی کنند.

جو دو سر: اگر به دلیل پرخوری زیاد و خوردن غذاهای غیرمغذی (مثل فست‌فود) دچار حالت تهوع شده‌اید، ‏می‌توانید در وعده بعد، ‏از جو دو سر به همراه تکه‌های گلابی استفاده کنید. این ترکیب حاوی فیبر بوده و البته با ‏معده رفتار منعطف‌تر و آرام‌تری دارند.

میوه‌های آبدار: از این میوه‌ها برای آبرسانی به بدن و ذخیره ویتامین‌ها و موادمعدنی استفاده کنید تا خسارت‌‏های ناشی از مصرف ‏بیش از حد شیرینی‌ها و غذاهای ناسالم را در بدن شما کاهش بدهند. سعی کنید که از ‏میوه در میان وعده‌ای که بعد از یک وعده ‏بدخوری، خواهید داشت، استفاده کنید تا اثرات مخرب غذاهای ناسالم را ‏در بدن تا حد امکان از بین ببرند.