معامله‌ای آلوده به رانت که بیت‌المال را هدف گرفته است

معامله‌ای آلوده به رانت که بیت‌المال را هدف گرفته است در تعجبم چرا بعضی مناقصه‌ها برگزار نمی‌شود و اگر هم می‌شود کاملاً صوری برگزار می‌شود. خیلی‌‌ها فکر می‌کنند که چنین معاملاتی نوعی زرنگی است در حالی که زرنگی نیست، نوعی دزدی است. به گزارش تابناک، فاصله طبقاتی در ایران هم بین استان‌های فقیر و غنی […]

معامله‌ای آلوده به رانت که بیت‌المال را هدف گرفته است

در تعجبم چرا بعضی مناقصه‌ها برگزار نمی‌شود و اگر هم می‌شود کاملاً صوری برگزار می‌شود. خیلی‌‌ها فکر می‌کنند که چنین معاملاتی نوعی زرنگی است در حالی که زرنگی نیست، نوعی دزدی است.

به گزارش تابناک، فاصله طبقاتی در ایران هم بین استان‌های فقیر و غنی و هم بین محلات یک شهر(‌شمال‌و جنوب‌)و به ویژه در بین هموطن‌های عزیزمان در نوع خود بی‌سابقه می‌باشد که باید ریشه‌یابی و اصلاح گردد.

عزیزان به یاد بیاورید آنچه در کتاب‌های درسی دوره دبیرستان می‌خواندیم که در ایران پایگاه اجتماعی شخص به ثروت و قدرت، شغل، مسکن و سفرهای خارجی و … نیست بلکه به تقوی است.

ولی می‌دانیم  همین بی‌تقوایان رانتخوار چه بلایی بر سر اعتقاد مؤمنین آورده‌اند و با عملکردشان عامل بی‌اعتمادی در بین مردم شده‌اند.

رانتخواری به ظاهر معامله است ولی در واقع سو‌ءاستفاده‌ای است که افراد دولتی از مقام و قدرتشان می‌کنند.

دو مثال در این مورد می‌زنم.

۱-نحوه واگذاری و اجحافی که در موضوع پمپ‌بنزین خیابان شهید بهشتی شهر ایلام هر انسان با وجدانی را ناراحت می‌کند.

علی‌رغم این‌که به ظاهر مناقصه‌ای هم برگزار شده ولی حیف‌و میل بیت‌المال کاملاً مشهود است.

دوستان گرامی آنچه از همه درد‌ناک‌تر است. فقر و بیکاری نیست بلکه بی‌رحمی مردم در حق همدیگر است. سؤال اینجاست دولت به کنار چرا مردم در حق همدیگر بی‌رحم شده‌اند؟

شک نکنید هر جا کاخی دیدید حتماً و به فاصله کم کوخ‌های فراوان و هر جا سرمایه‌داری را دیدید به فاصله کم تعداد زیادی افراد فقیر را خواهیم دید.

به قول دکتر شریعتی«کودکی که می‌داند دستان پینه‌بسته پدرش. تن‌فروشی خواهرش و گریه‌های مادرش از بی‌پولی است چگونه در مدرسه بنویسد علم بهتر است یا ثروت؟؟؟؟»

۲-و اما موضوعی دردناک‌تر در ایلام را با دیالوگی از سریال روزی روزگاری عرض می‌کنم.

مرادبیگ: داری چه غلطی می‌کنی شعبون

شعبون: دارم وضو می‌گیرم آخه غارت بی‌وضو که برکت نمی‌کند

شنیده‌ها حاکی است در خارج از محدوده شهر ایلام معامله‌ای در حال انجام است که هر انسانی را به حیرت می‌اندازد. قرار است با حدود ۲۰ میلیارد تومان این معامله بین یک اداره و طرف مقابل جهت خرید یک واحد دانشگاهی انجام شود. ظاهراً کلیه تفاهمات انجام شده ولی چون دانشگاه نقدینگی ندارد در حال رایزنی با بانک رفاه جهت اخذ وام و انجام معامله است.

سروران گرامی می‌گویند اگر در بی‌عدالتی بی‌طرف باشید، بدانید که طرف ستمگر را گرفته‌اید.

لابد می‌دانید که کل اعتبارات استان بعضاً به۱۵۰میلیارد تومان هم نمی‌رسد. حالا در یک حساب سرانگشتی می‌شود ساختمانی جدیدتر و نوسازتر از ملک فوق با همین مقیاس را با مبلغی کم‌تر از ۱۰ میلیارد تومان ساخت. قطعاً از کارشناسان و پیمانکاران انتظار داریم ورود کنند و قضاوت نمایند. تا برای همگان دست‌های پشت پرده این‌گونه معاملات افشا گردد. امیدوارم این خبر صحت نداشته باشد چون اگر صحت داشته باشد.

چه گوارا مبارز آمریکایی می‌گوید: عید من آن روزی است که زحمت یک‌سال دهقان شام یک پادشاه نباشد.

در تعجبم چرا بعضی مناقصه‌ها برگزار نمی‌شود و اگر هم می‌شود، کاملاً صوری برگزار می‌شود. خیلی‌‌ها فکر می‌کنند که چنین معاملاتی نوعی زرنگی است در حالی که زرنگی نیست، نوعی دزدی است.

مشکل همه‌اش به ضعف قانون نیست بلکه به ضعف اخلاقیات نزدیک‌تر است.

باز به نکته اول باز می‌گردم صحنه گردان این نمایش‌ها بعضاً به برخی از دولتی‌‌ها که نفوذ دارند بر می‌گردد.

بی‌جهت نبوده که مترسک‌ساز‌ها هیچ مترسکی را شبیه گرگ و یا پلنگ و خرس نمی‌سازند به گمانم بی‌رحم‌تر و ترسناک‌تر از آدم نیافته‌اند.

و در این میان ما از دستگاه‌های نظارتی انتظار ورود به این معاملات را داریم که مقام‌معظم‌رهبری تأکید فراوان بر مبارزه با فساد اقتصادی دارند و همچنین تأکیدات سران قوا به ویژه ریاست جمهوری عزیز دکترروحانی در خصوص مبارزه با رانتخواری و ویژه‌خواری.

 

همه ما وظیفه داریم هر جا احساس خطر کردیم، بدون لکنت زبان برای پیشگیری از رانتخواری اقدام کنیم نه مچ‌گیری.