هر ۴ طلاق یک تقاضا در بازار مسکن ایجاد میکند مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور مدیریت و تأمین مالی با بیان این که هر ۴ طلاق یک تقاضای جدید در بازار مسکن ایجاد میکند، گفت: واحدهای گران مسکونی و تجاری مشتری نخواهند داشت و به رونق نمیرسند. به گزارش ایلنا، حسین عبدهتبریزی با […]
هر ۴ طلاق یک تقاضا در بازار مسکن ایجاد میکند
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور مدیریت و تأمین مالی با بیان این که هر ۴ طلاق یک تقاضای جدید در بازار مسکن ایجاد میکند، گفت: واحدهای گران مسکونی و تجاری مشتری نخواهند داشت و به رونق نمیرسند.
به گزارش ایلنا، حسین عبدهتبریزی با اشاره به وضعیت بازار مسکن در شرایط کنونی اظهار داشت: بازار مسکن و ساختمان وارد یک مرحله و دوره جدیدی شده است و در حال حاضر به دلیل کاهش مهاجرت و کاهش رشد خانوار و جمعیت نیاز به مسکن، نسبت به میزانی که در گذشته وجود داشت، دیگر احساس نمیشود.
وی ادامه داد: سالانه نزدیک به ۶۵۰هزار ازدواج در سطح کشور انجام میشود که این رقم متأسفانه رو به کاهش است. البته طلاق هم تقاضا در بازار مسکن را افزایش میدهد بهطوری که هر چهار طلاق یک تقاضای جدید در بازار ایجاد میکند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور مدیریت و تأمین مالی با بیان اینکه در حال حاضر تقاضاهایی در بازار ایجاد میشود که تقاضا برای واحدهای ارزانقیمت است، گفت: مردم به دنبال واحدهای کوچک و ارزان قیمت هستند که بتوانند با کمک بانک مسکن خانه مورد نظر خود را خریداری کنند. در واقع در حال حاضر برای خانه اولیها یا در بافت فرسوده و یا در حوزه بد مسکنها تقاضا برای مسکن در بازار وجود دارد.
عبدهتبریزی با اشاره به رکود موجود در بازار خانههای لوکس، ادامه داد: بهطور قطع خانههای گرانقیمتی که در سالهای گذشته ساخته شده مدتها خالی باقی خواهد ماند. تعداد قابلتوجهی واحد مسکونی و تجاری گرانقیمت وجود دارد که مشتری ندارند و در حوزه بازار واحدهای لوکس رونق وجود نخواهد داشت.
وی تأکید کرد: امسال واحدهای اداری و مسکونی کوچک به رونق میرسند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور مدیریت و تأمین مالی همچنین درباره افزایش اجارهنشینی در کشور اظهار داشت: با توجه به اینکه عرضه مسکن در بازار افزایش یافته اینکه اجاره نشینی هم افزایش یابد، یک اتفاق منفی در بازار مسکن است.
عبده تبریزی افزود: به رغم اینکه تورم وجود داشته و مسکن هم یک سپر تورمی بوده و مردم هم قصد خرید مسکن را دارند اما نتوانستند مسکن مورد نیاز خود را بخرند معنی این رفتار در بازار این است که توزیع ثروت در کشور انجام نشده است و نتوانستیم بازار رهن و بازار وامهای بلند مدت را توسعه دهیم که این یک اتفاق منفی در بازار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.