«اظهار اخطاری» غذاهای حساسیتزا در برچسب الزامی است رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به عنوان«اظهار اخطاری» در مورد غذاهای حساسیتزا گفت: تولیدکنندگان این قبیل فرآوردهها باید این عنوان را بر روی برچسب خود قید کنند. به گزارش ایلنا، علیاکبردادمهر با […]
«اظهار اخطاری» غذاهای حساسیتزا در برچسب الزامی است
رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به عنوان«اظهار اخطاری» در مورد غذاهای حساسیتزا گفت: تولیدکنندگان این قبیل فرآوردهها باید این عنوان را بر روی برچسب خود قید کنند.
به گزارش ایلنا، علیاکبردادمهر با بیان اینکه جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راههای نیل به این هدف برخورداری از تغذیه صحیح است، اظهارداشت: در اختیار قراردادن اطلاعات لازم به صورت شفاف و قابل درک در مورد فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی به مصرفکننده ضروری است.
دادمهر اضافهکرد: برچسبگذاری غذا اصلیترین وسیله تبادل اطلاعات ما بین تولیدکننده و فروشنده غذا از یک سو با خریدار و مصرفکننده از سوی دیگر است.
وی با اشاره به عنوان «اظهار اخطاری» که برروی برچسب جهت هشدار به مصرفکننده نوشته میشود؛ غذاهای حساسیتزا مثل شیر و فرآوردههای حاوی لاکتوز، تخممرغ و فرآوردههای آن، غلات و فرآوردههای غلات حاوی گلوتن را از جمله آنها برشمرد.
وی همچنین با نام بردن از ماهی و فرآوردههای دریایی، بادامزمینی و مغزهای خوراکی چرب، دانه سویا و فرآوردههای آن و ژل رویال بهعنوان دیگر غذاهای حساسیتزا تصریحکرد: وجود مواد این چنینی حتی اگر به مقدار جزیی در فرآورده موجود باشد به دلیل اینکه بیشترین عامل حساسیتزایی را به خود اختصاص میدهند باید برای آگاهی مصرفکننده بر روی برچسب فرآورده و در قسمت اجزای تشکیلدهنده اعلام شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.