راهاندازی بزرگترین نیروگاه صنایع پتروشیمی همزمان با آغاز شمارش معکوس برای راهاندازی طرحهای جدید توسعهای صنعت پتروشیمی در فاز دوم منطقه اقتصادی و انرژی پارس، مجتمع پتروشیمی دماوند به منظور ارایه خدمات و سرویسهای جانبی شامل برق، بخار، اکسیژن، انواع آب شیرین و صنعتی و نیتروژن آماده بهرهبرداری میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از […]
راهاندازی بزرگترین نیروگاه صنایع پتروشیمی
همزمان با آغاز شمارش معکوس برای راهاندازی طرحهای جدید توسعهای صنعت پتروشیمی در فاز دوم منطقه اقتصادی و انرژی پارس، مجتمع پتروشیمی دماوند به منظور ارایه خدمات و سرویسهای جانبی شامل برق، بخار، اکسیژن، انواع آب شیرین و صنعتی و نیتروژن آماده بهرهبرداری میشود.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از نیپنا، مدیراجرایی پتروشیمی دماوند با بیان اینکه درآینده نزدیک هم خط انتقال گاز پتروشیمی دماوند با مبین ارتباط برقرار میکند در حد ۲۰۰ تا۳۰۰هزار نرمال متر مکعب در ساعت میتوانیم مبادلات گازی بین دو مجتمع را برقرار کنیم، تأکید کرد: مهمترین نکته این است که مجموع نیروگاه دماوند و مبین چیزی حدود ۳۲۰۰ تا ۳۳۰۰ مگاوات پس از اتصال، بزرگترین نیروگاه از لحاظ ظرفیتسازی و پشتیبانی را در ایران و حتی منطقه خاورمیانه ایجاد خواهد کرد.
محمدرضاسمیعی با اعلام این خبر تصریح کرد: اگر برای هر یک ازشرکتهای فاز یک یا فاز دو در آینده از طریق مبین و دماوند مشکلی پیش بیاید، این دو مجتمع پتروشیمی میتوانند همدیگر را پشتیبانی کنند و این ۱۲۵ مگاوات برق موجب میشود از توقفهای ناگهانی کل واحدهای پتروشیمی جلوگیری کنیم.
هم اکنون از مجموع ۱۲ توربین نیروگاه پتروشیمی دماوند با ظرفیت اسمی دو هزار مگاوات، ۴ توربین با ظرفیت تولید حدود ۶۰۰ مگاوات نصب شده که با آغاز بهرهبرداری از دو توربین، دو توربین دیگر هم تا شهریور ماه امسال در مدار تولید و بهرهبرداری قرار میگیرند.
از سوی دیگر با راهاندازی نیروگاه برق، در شرایط فعلی ظرفیت تولید بخار پتروشیمی دماوند هم به ۷۸۰ تن در ساعت رسیده که این ظرفیت تا پیش از پایان تابستان با افزایشی دو برابری به بیش از ۱۵۰۰ تن در ساعت خواهد رسید.
در کنار راهاندازی واحدهای تولید برق و بخار پتروشیمی دماوند، با بهرهبرداری از تأسیسات GIS و پستهای انتقال برق، در حال حاضر امکان تأمین برق مورد نیاز طرحهای به بهرهبرداری رسیده و پروژههای در دست ساخت پتروشیمی در فاز دوم منطقه ویژه پارس هم فراهم شده است.
براین اساس پس از پتروشیمی مبین، حالا با راهاندازی بخشهای مختلف پتروشیمی دماوند وضعیت تولید، انتقال و توزیع برق در بین مجتمعها و طرحهای در دست ساخت پتروشیمی در عسلویه به عنوان هاب تولید گاز و پتروشیمی ایران به نقطه اطمینان بخشی رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.