تقبل ۵۰ درصد هزینه دانش‌بنیان‌ها در صورت ورود به بورس

توسط معاونت علمی ریاست جمهوری صورت می‌گیرد تقبل ۵۰ درصد هزینه دانش‌بنیان‌ها در صورت ورود به بورس معاون توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به مشکل جذب سرمایه‌گذار در شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با تأسیس صندوق‌های ریسک‌پذیر در بورس این مشکلات حل می‌شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضادلیری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه […]

توسط معاونت علمی ریاست جمهوری صورت می‌گیرد

تقبل ۵۰ درصد هزینه دانش‌بنیان‌ها در صورت ورود به بورس

معاون توسعه معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به مشکل جذب سرمایه‌گذار در شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با تأسیس صندوق‌های ریسک‌پذیر در بورس این مشکلات حل می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضادلیری، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم امضای تفاهمنامه بانک سپه با معاونت علمی در خصوص سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش‌بنیان و فناورانه اظهارکرد: ما بحث جدیدی در خصوص تأمین وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان شروع کردیم و این کار به منظور فعال شدن پروژه‌های این شرکت‌ها با پرداخت وام است.

وی بیان‌کرد: در گذشته جذب سرمایه‌گذار در شرکت‌های دانش‌بنیان صورت می‌گرفت اما ما برای حل مشکل جذب سرمایه‌گذار، در گام اول امضای تفاهمنامه‌ای با سازمان بورس انجام دادیم و صندوق‌های ریسک‌پذیر در شرکت‌های دانش‌بنیان تأسیس کردیم و تا به امروز حدود ۷ صندوق راه‌اندازی شده است.

دلیری افزود: امکان ارتقای محصول با سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های دانش‌بنیان صورت می‌گیرد که با تحقق این امر تابلو اختصاصی در سازمان بورس ایجاد شده تا جذب سرمایه‌گذار بهتر شود.

وی تأکیدکرد: معاونت علمی ۵۰ درصد از هزینه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را در تابلو بورس می‌پردازد.

دلیری ادامه‌داد: ورود به نهاد‌های مالی و بانک‌ها از دیگر اقدامات معاونت علمی در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان بود.

وی اظهارکرد: مراکز رشد و استارت‌آپ‌‌ها می‌توانند نیاز کشور را فراهم کنند و به همین خاطر سرمایه‌گذاری بر روی این شرکت‌ها می‌تواند در رشد علمی کشور و ارتقای سطح شرکت‌های دانش‌بنیان مؤثر باشد.

دلیری عنوان‌کرد: باید تحت عنوان مراکز شتاب‌دهنده از سرمایه‌گذاری در این حوزه حمایت کنیم.

وی ادامه‌داد: راه‌اندازی مراکز نوآوری، شتاب‌دهنده، سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله اقدامات این مجموعه است.

دلیری یاد آوری‌ کرد: امیدوارم در حوزه دانش‌بنیان کارگروه‌های بیش‌تری در زمینه جذب سرمایه‌گذار ایجاد شود.

سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان سبب اشتغال و کارآفرینی

در ادامه مراسم محمدکاظم‌چغازردی، مدیرعامل بانک سپه گفت: سرمایه‌گذاری بر روی شرکت‌های دانش‌بنیان سبب کارآفرینی در کشور می‌شود و ما سرمایه‌گذاری مستقیم در ایده‌های کاربردی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی عنوان‌کرد: سرمایه‌گذاری باید در حوزه تولیدات داخلی باشد تا مسأله اقتصاد مقاومتی محقق شود.

 

چغازردی گفت: شرکت تأمین سرمایه در درآمدزایی و سرمایه‌گذاری در ایجاد ایده و دانش نخبگان فعالیت خوبی دارد.