امکان صدور ۲۵۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه برای کارآفرینان مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون از امکان صدور ضمانتنامه برای کارآفرینان و شرکتهای دانشبنیان با حمایت علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: هماکنون امکان صدور ۲۵۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه با توجه به کفایت سرمایه و سود انباشته وجود دارد. به گزارش […]
امکان صدور ۲۵۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه برای کارآفرینان
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون از امکان صدور ضمانتنامه برای کارآفرینان و شرکتهای دانشبنیان با حمایت علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: هماکنون امکان صدور ۲۵۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه با توجه به کفایت سرمایه و سود انباشته وجود دارد.
به گزارش فارس، مهدیحسیننژاد، مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون با اشاره به اینکه صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون در دولت یازدهم به نسبت دولت قبل با افزایش ۴ برابری سرمایه مواجه بوده است، اظهارداشت: سرمایه این صندوق با افزایش ۴ برابری از ۱۱۰ میلیارد تومان به ۴۵۰ میلیارد تومان رسید.
وی افزود: در سالهای گذشته از محل سود انباشته ذخایر بسیاری را در این مدت ایجاد کردهایم بهطوریکه ۸۰ درصد از سرمایه به عنوان ذخایر و سود انباشته قرار گرفته است.
حسیننژاد با بیان اینکه سودآوری صندوق در سالهای گذشته موجب افزایش کفایت صندوق شده است، گفت: هماکنون با توجه به کفایت سرمایه، امکان صدور ضمانتنامه تا ۲۵۰۰ میلیارد تومان وجود دارد در حالی که در گذشته فقط این صدور ضمانتنامه مختص شرکتهای تعاونی بود.
وی خاطرنشانکرد: هماکنون با تدبیر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توانستیم برای شرکتهای کارآفرینی و اعضای تعاونیها به همراه شرکتهای دانشبنیان ضمانتنامه صادر کنیم و دولت این اجازه را به ما داد تا ۳۰ درصد از پرتفوی خود را به شرکتهای دانشبنیان اختصاص دهیم و مجموعههایی که غیر تعاونی بودند را تحت پوشش قرار دهیم.
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون با تأکید بر اینکه در گذشته صندوقهای ضمانت در کشور شناخته شده نبودند، گفت: عمده بانکها ضمانتنامههای ما را قبول نمیکردند و معمولاً این صندوقها در انزوا قرار داشتند اما در ۴ سال گذشته با حمایتهای دولت و وزیر کار ذینفعان ضمانتنامهها را توجیه کردیم و با انجام یکسری اقدامات در جریان بررسی شرکتها و همچنین سرعت در پرداخت خسارتها روال پرداخت صدور ضمانتنامهها تسهیل شد.
وی با بیان اینکه در کمیسیون اقتصادی دولت موضوع استفاده از ظرفیت صندوقهای ضمانت در قانون مناقصات گنجانده شد، گفت: هم اکنون دستگاهها موظف شدند ضمانتنامههای صندوقهای ضمانت در کشور را بپذیرند.
حسیننژاد در پاسخ به این سؤال که تنوع محصولات و ابزارهای تأمین مالی در صندوق ضمانتنامه سرمایهگذاری تعاون چگونه است، گفت: در این صندوق با توجه به انجام خدمات اعتباری، معاملات تعاونیها نیز در کنار سرمایه در گردش آنان مورد حمایت و پوشش قرار گرفته در حالی که با کمتر از یک درصد کارمزد خدمات ارایه میشود .
وی افزود: به عنوان مثال در تأمین ماده اولیه مجموعههای بزرگ و تولیدکنندگان از جمله پتروشیمیها، فولادیها، بازرگانی دولتی و شرکتهای سنگآهنی بیکار نبودهایم.
وی افزود: در کنار این موضوعات، صندوق تأمین مالی جمعی را اجرایی کردیم و پلتفرم آن را نیز بالا آوردیم و هماکنون چند مجموعه در حال فعالیت و تأمین مالی هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.