فشار زمین‌خواری بر محیط‌زیست تهران قابل مقایسه با جای دیگری نیست

فشار زمین‌خواری بر محیط‌زیست تهران قابل مقایسه با جای دیگری نیست فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران که به عنوان فرمانده یگان برتر کشور انتخاب شده گفت: فشار زمین‌خواری بر شهرستان شمیرانات و منطقه حفاظت شده ورجین قابل مقایسه با هیچ‌ نقطه کشور نیست. نقی‌میرزاکریمی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران که به عنوان فرمانده […]

فشار زمین‌خواری بر محیط‌زیست تهران قابل مقایسه با جای دیگری نیست

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران که به عنوان فرمانده یگان برتر کشور انتخاب شده گفت: فشار زمین‌خواری بر شهرستان شمیرانات و منطقه حفاظت شده ورجین قابل مقایسه با هیچ‌ نقطه کشور نیست.

نقی‌میرزاکریمی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران که به عنوان فرمانده یگان برتر کشور انتخاب شد در گفت‌و‌گو با مهر گفت: مراسم تجلیل از محیط‌بانان برتر با حضور معصومه‌ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست، مدیرکل استان قم، استاندار قم و سرهنگ خیلدار فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست، برگزار و از محیط‌بانان و فرماندهان یگان برتر کشور تقدیر شد.

وی ادامه داد: ۳ نفر از محیط‌بانان نمونه ملی کشوری انتخاب شدند و از هر استان هم دو نفر محیط‌بان به عنوان محیط‌بان نمونه استانی تقدیر شد.

وی اظهارکرد: همه آیتم‌‌ها از جمله کسب مقام ورزشی یا مسابقات تیراندازی، کوهنوردی و مسابقاتی که برای محیط‌بانان برگزار می‌شد و یا کسب عنوان‌هایی در زمینه عکس و مستندسازی یا فعالیت علمی محیط‌بانان که علمی و پژوهشی بودن آن حایز امتیاز بود و امتیازبندی می‌شد و نظر فرمانده یگان استان و امتیازی که مدیرکل می‌توانستند براساس این فرمت تعیین شده بدهند، در نظر گرفته می‌شد. همچنین محل خدمت و امکانات محیط‌بانان هم دارای امتیاز بود، یعنی هر چقدر امکانات ضعیف‌تر بود، از امتیاز بالایی برخوردار می‌شدند؛ بنابراین این فرمت‌‌ها به سازمان ارسال شد و ۳ نفر به عنوان افرادی که بالا‌ترین امتیاز را داشتند، به عنوان محیط‌بان‌ نمونه ملی انتخاب شدند و از هر استان هم دو نفر به عنوان محیط‌بان نمونه استانی معرفی می‌شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران افزود: سازمان حفاظت محیط‌زیست بنده (میرزاکریمی) را در استان تهران انتخاب کرد، با توجه به این‌که جمعیتی که در این استان زندگی می‌کنند و فشاری که بر منابع و مناطق است، نیاز به فعالیت و اقدامات بیش‌تری دارد. اقداماتی که ما طی این سال‌ها در استان تهران انجام داده بودیم شامل تصرف و برخورد با زمین‌خواری بیش‌تر در محدوده شهرستان شمیرانات بود که تعداد پرونده‌هایی که در آنجا تشکیل می‌شود و قیمت اراضی و فشاری که بر منطقه حفاظت شده ورجین است، قابل مقایسه با هیچ ‌یک از مناطق کشور نیست.

 

وی ادامه داد: در بحث جمعیت حیات‌وحش استان تهران شاهد افزایش قابل توجهی بودیم. به ویژه در منطقه شکار ممنوع شرق استان که در شهرستان دماوند و فیروزکوه و حتی پارک ملی لار افزایش جمعیت را داشتیم و در مجموع همکاران ما عملکرد استان را در یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست بررسی کردند و خوشحالم که توانستیم این مقام و رتبه را کسب کنیم و این به معنی این نیست که استان تهران وضعیت مطلوب داشته و نیاز به‌کار ندارد، بلکه محیط‌زیست باید تلاش کند، این در حالی است که ما معضلات بزرگی در استان تهران داریم و در حد و توان امکانات، سعی در حل این مشکلات داریم. در این زمینه نشست‌های خوبی برگزار شد؛ نشست فرماندهان یگان حفاظت کل کشور در دو جلسه برگزار شد که روز اول با حضور فرمانده یگان حفاظت، مدیرکل بازرسی و مدیرکل حراست سازمان حفاظت محیط‌زیست، دغدغه‌های فرمانده‌های یگان مطرح، همفکری و برنامه‌ریزی شد و روز دوم مراسم ریاست سازمان [معصومه ابتکار] یادداشت‌هایی را در رابطه با این مسأله ارایه و دستورهای لازم را صادر کردند که هر بخشی در سازمان حفاظت محیط‌زیست، موضوعات مرتبط را پیگیری کند تا تمام مشکلات معیشتی و مشکلاتی که در بحث خرید و فروش و تصرف اراضی ملی است، مانند آتش‌سوزی‌‌ها و معضلاتی که در سراسر مناطق کشور در حوزه یگان حفاظت وجود داشته، جمع‌بندی و به رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست ارایه شود.