همکاری‌های فناورانه اتریش با ایران در حوزه قطعه‌سازی

عضو مؤسسه فناوری اتریش (AIT) خبر داد همکاری‌های فناورانه اتریش با ایران در حوزه قطعه‌سازی عضو مؤسسه فناوری اتریش (AIT) از همکاری‌های فناورانه اتریش با ایران خبر داد. به گزارش مهر، ماریانا هالسبرگر در مراسم رونمایی از قرارداد همکاری مشترک بین مؤسسه فناوری اتریش (AIT) و منطقه ویژه علم و فناوری «ربع رشیدی» در حوزه […]

عضو مؤسسه فناوری اتریش (AIT) خبر داد

همکاری‌های فناورانه اتریش با ایران در حوزه قطعه‌سازی

عضو مؤسسه فناوری اتریش (AIT) از همکاری‌های فناورانه اتریش با ایران خبر داد.

به گزارش مهر، ماریانا هالسبرگر در مراسم رونمایی از قرارداد همکاری مشترک بین مؤسسه فناوری اتریش (AIT) و منطقه ویژه علم و فناوری «ربع رشیدی» در حوزه قطعه‌سازی خودرو، اظهار کرد: ما در این همکاری‌ها تلاش می‌کنیم با شناخت دقیق از فرهنگ و اقتصاد ایران برنامه‌های خود را اجرایی کنیم.

وی اظهار کرد: دانش، تکنولوژی و تجربه ۳ مؤلفه اصلی در پروژه مشترک ما با ایران است و ما تلاش خواهیم کرد تا در طول اجرای این پروژه اطلاعات، دانش و تجربه خود را با طرف ایرانی به اشتراک بگذاریم.

وی با اشاره به بازدید‌های خود از مجموعه‌های مختلف صنعتی در تبریز، گفت: امیدواریم همکاری تنگاتنگی شکل بگیرد تا در آینده نیز این همکاری‌ها ادامه داشته باشد.

گفتنی است با هماهنگی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و در راستای توسعه همکاری‌های بین‌المللی، قرارداد همکاری مشترک بین مؤسسه فناوری اتریش (AIT)، منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی و انجمن مدیریت تکنولوژی ایران در حوزه قطعه‌سازی خودرو استان آذربایجان شرقی منعقد شده است.

قرارداد همکاری با مؤسسه فناوری اتریش نقطه عطفی در توسعه صنعت است

 همچنین اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که تولید دانش‌بنیان ضرورت بقا در بازارهای امروز است، گفت: قرارداد همکاری با مؤسسه فناوری اتریش نقطه عطفی در توسعه صنعت استان است.

جبارزاده اظهار کرد: خوشحالیم که همکاری‌های فناوری ما با کشور اتریش آغاز می‌شود و امیدوارم به‌زودی شاهد به بار نشستن این قرارداد باشیم.

وی با اشاره به این‌که مردم ایران خاطرات خوبی از کشور اتریش در ذهن دارند، افزود: در طول تاریخ همواره شاهد روابط خوب ایران و اتریش بوده‌ایم و در چند سال گذشته نیز کشور اتریش به‌دلیل میزبانی مذاکرات مربوط به برجام مورد توجه مردم ایران بوده است.

جبارزاده خاطرنشان کرد: در راستای توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای اروپایی، قرارداد همکاری با مؤسسه فناوری اتریش نیز می‌تواند پلی برای ارتباط صنعتگران، تولیدکنندگان و محققان ما با مراکز تحقیقاتی اروپا باشد.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: این قرارداد در راستای اتصال صنایع استان به ویژه صنعت قطعه‌سازی که از ظرفیت‌های استان است به فناوری پیشرفته اروپایی است و می‌تواند نقطه عطفی در تحقق صنعت دانش‌بنیان در استان باشد.

وی، وصل کردن تولیدکنندگان به بازارهای جهانی را یکی از اهداف مناطق ویژه علم و فناوری عنوان کرد و گفت: حل مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی تنها با تزریق پول و امکانات میسر نیست و لازمه بقا و امکان رقابت در بازارهای امروز توجه به فناوری، نوآوری و تولید دانش‌بنیان است.

وی با بیان این‌که امکانات وجود دارد، اما مهم این است که شبکه‌ای ایجاد شود تا امکانات جزیره‌ای و ظرفیت‌های جدا از هم در کنار هم قرار گرفته و هم‌افزایی ایجاد کنند، افزود: این قرارداد می‌تواند این امکان را برای استان آذربایجان شرقی در جهت هم‌افزایی امکانات و توانمندی‌های صنایع و مراکز تحقیقاتی ایجاد کند.

جبارزاده گفت: انتظار داریم بخش خصوصی، صنایع، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی پای کار باشند تا براساس تجربیات مؤسسه فناوری اتریش، راه جدیدی را برای صنایع استان ترسیم کنیم و از همه مدیران دولتی و اقتصادی استان هم می‌خواهم که این پروژه را جدی تلقی کنند و با همه توان برای تحقق اهداف تعریف شده بکوشند.

وی افزود: انجمن قطعه‌سازی استان و واحدهای متعدد قطعه‌سازی نیز که توانمندی خود را در دوران تحریم نشان دادند و در شرایط سخت توانستند خود را سر پا نگه دارند، باید از این فرصت و فضای بازی که در عرصه فناوری به وجود خواهد آمد حداکثر استفاده را بکنند.

 

جبارزاده اضافه کرد: امیدوارم با به بار نشستن این قرارداد، واحدهای قطعه‌سازی استان درصدر تولیدکنندگان با نوآوری‌های جدید قرار گیرند و مدیریت استان نیز در این راستا در کنار آنها خواهد بود.