آمادگی تجار پاکستانی برای سرمایهگذاری در بنادر میرجاوه و چابهار رییس گمرک ایالت بلوچستان و سرپرست هیأت تجاری پاکستان در پنجمین کمیته مشترک تجارت مرزی گفت: با توجه به نزدیکی میرجاوه سیستان و بلوچستان به مرز پاکستان، تجار این کشور آماده سرمایهگذاری در این منطقه و بندر چابهار هستند. به گزارش ایرنا، سعیدخانجدون در حاشیه […]
آمادگی تجار پاکستانی برای سرمایهگذاری در بنادر میرجاوه و چابهار
رییس گمرک ایالت بلوچستان و سرپرست هیأت تجاری پاکستان در پنجمین کمیته مشترک تجارت مرزی گفت: با توجه به نزدیکی میرجاوه سیستان و بلوچستان به مرز پاکستان، تجار این کشور آماده سرمایهگذاری در این منطقه و بندر چابهار هستند.
به گزارش ایرنا، سعیدخانجدون در حاشیه آیین امضای تفاهمنامه پنجمین نشست مشترک تجارت مرزی ایران و پاکستان در زاهدان اظهارداشت: بسیاری از تجار پاکستانی در چابهار سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری و حتی کارخانههایی نیز ایجاد کردهاند.
وی ادامهداد: ساخت منطقه ویژه اقتصادی در میرجاوه سبب میشود تا سرمایهگذاران بیشتر از چابهار به این منطقه توجه کنند.
وی افزود: براساس تفاهمی که در سطح ملی دو کشور ایران و پاکستان انجام شده قرار است، تا مرز پیشین و ریمدان واقع در جنوب سیستان و بلوچستان نیز به عنوان مبادی بینالمللی برای مبادلات تجاری در نظر گرفته شود که این امر سبب جلب توجه تجار و سرمایهگذاران پاکستانی میشود.
رییس گمرک ایالت بلوچستان پاکستان با اشاره به جلسات دیروز و امروز با هیأت ایرانی در پنجمین کمیته مشترک تجارت مرزی در زاهدان تصریح کرد: در این دو روز مسایل متعددی مطرح و مورد پیگیری قرار گرفت که برای مردم دو طرف مرز سودمند است.
جدونخاطرنشانکرد: نمایندگانی از بانک مرکزی، حمل و نقل جادهای، اتاقهای بازرگانی و راهآهن دو کشور در این جلسات حضور داشتند.
وی بیانکرد: براساس توافق بین نمایندگان بانکهای مرکزی دو کشور قرار شده است تا مشکلات بانکی بین ایران و پاکستان طی دو ماه آینده برطرف شود.
وی ادامه داد: گمرکات پاکستان برای کالاهای ایرانی که از مرز زمینی وارد میشوند بین ۱۵ تا ۱۰ درصد تخفیف بیشتر قائل میشود و انتظار است تا این امر در ایران نیز محقق شود.
سرپرست هیأت تجاری پاکستان افزود: همچنین در این نشستها مقرر شد تا میزان حمل بار ریلی بین دو کشور از هفتهای یک بار به ماهیانه ۶ بار افزایش پیدا کند.
به گزارش ایرنا، پنجمین جلسه کمیته مشترک تجارت مرزی سیستان و بلوچستان ایران با ایالت بلوچستان پاکستان از روز گذشته در زاهدان آغاز شده است.
هیأت پاکستانی شرکتکننده در این کمیته را نمایندگانی از کنسولگری پاکستان در زاهدان، گمرک کویته، رایزن بازرگانی سفارت پاکستان در تهران، مدیر اداره کل بنادر ایالت بلوچستان، معاون مدیرکل ترانزیت، رایزن بخش صدور ویزا کنسولگری پاکستان در زاهدان اعضای اتاق بازرگانی کویته، مدیرکل شیلات ایالت بلوچستان، مدیر شیلات آبهای داخلی ایالت بلوچستان، نماینده سازمان راهآهن ایالت بلوچستان، نماینده شرکت حمل و نقل، وزارت خارجه، وزارت ارتباطات و بانک مرکزی این ایالت تشکیل میدهند.
چهارمین نشست کمیته مشترک تجارت مرزی ایران و پاکستان سال گذشته در کویته برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.