تأثیر چای سبز بر کاهش روند اضافه وزن و دیابت مطالعه جدید نشان میدهد ترکیب موجود در چای سبز میتواند با اثرات منفی ناشی از رژیم غذایی غربی نظیر اضافه وزن، دیابت نوع۲، و عملکرد ضعیف مغز مقابله کند. به گزارش مهر، رژیمغذایی غربی مملو از گوشتهای قرمز و فرآوری شده، چربیهای اشباع شده، قند […]
تأثیر چای سبز بر کاهش روند اضافه وزن و دیابت
مطالعه جدید نشان میدهد ترکیب موجود در چای سبز میتواند با اثرات منفی ناشی از رژیم غذایی غربی نظیر اضافه وزن، دیابت نوع۲، و عملکرد ضعیف مغز مقابله کند.
به گزارش مهر، رژیمغذایی غربی مملو از گوشتهای قرمز و فرآوری شده، چربیهای اشباع شده، قند تصفیه شده و کربوهیدراتهای تصفیه شده است و حاوی مقادیر کم میوه، سبزیجات، غلات کامل، غذاهای دریایی و گوشت مرغ است.
محققان دانشگاه A&F شمال غربی چین دریافتند عصاره چای سبز موسوم به epigallocatechin gallate (EGCG) موجب کاهش ابتلا به مقاومت انسولین، چاقی و اختلالات حافظه در گروه موشهای تغذیهشده با رژیم غذایی پرچرب و پرقند شد.
در حقیقت Gallated catchin (GC)موجود در چای سبز از طریق فعالیت در بخشی از سیستم گوارش، موجب کاهش میزان گلوکز خون و مانع از جذب گلوکز عادی در بافتها میشود. به عبارت دیگر، این عملکرد به پیشگیری از دیابت نوع ۲ و چاقی کمک میکند.
به گفته ژوبولیو، سرپرست تیم تحقیق، «نوشیدن چای سبز میتواند جایگزین مناسبی برای دارو در مقابله با چاقی، مقاومت انسولین و اختلال حافظه باشد.»
محققان در مطالعه بعدی به بررسی این یافتهها بر روی انسانها میپردازند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.