اجناس ایرانی جایی برای خودنمایی در بازار داخلی پیدا نمیکنند! معاون امور صنایع سازمان صنعت نبود بازار مناسب داخلی برای عرضه محصولات بنگاههای رکودزده را بزرگترین مشکل آنها برشمرد. وقتی اجناس ایرانی در بازار داخلی جایی برای خودنمایی پیدا نمیکنند! افشار فتح الهی معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در گفتوگو […]
اجناس ایرانی جایی برای خودنمایی در بازار داخلی پیدا نمیکنند!
معاون امور صنایع سازمان صنعت نبود بازار مناسب داخلی برای عرضه محصولات بنگاههای رکودزده را بزرگترین مشکل آنها برشمرد.
وقتی اجناس ایرانی در بازار داخلی جایی برای خودنمایی پیدا نمیکنند! افشار فتح الهی معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با تأکید بر اینکه تزریق نقدینگی به تنهایی نمیتواند مشکل واحدهای رکودزده را حل کند، افزود: ایجاد رونق تنها با تزریق پول انجام نمیشود و تأمین نقدینگی تنها یکی از مشکلات صنعت است.
وی با اشاره به برخی از موانع اعطای وام به واحدهای تولیدی عنوان کرد: دو مشکل عمده در دادن وام توسط سیستم بانکی وجود داشت که یکی داشتن معوقات بانکی واحدهای تولیدی و دیگری وجود چکهای برگشتی بود که در اواخر سال ۵۹، با همکاری بانکها این مشکلات رفع شد.
فتحاللهی نبود بازار مناسب داخلی برای عرضه محصولات این بنگاهها را بزرگترین مشکل کنونی آنها برشمرد و ادامه داد: یکی از مشکلات واحدهای رکودزده با وجود ظرفیت برای تولید، نداشتن سرمایه در گردش و تأمین نقدینگی است به همین منظور اعطای تسهیلات طرح رونق به منظور کمک به صنایع رکودزده که بازار فروش داشتند، در دستور کار مسؤولان قرار گرفت.
معاون امور صنایع سازمان صنعت با بیان اینکه حمایت دولتها همواره حول محور صنایع بالادستی میچرخد، افزود: از آنجایی که پشتیبانی از صنایع بالادستی که نیازمند صرف هزینههای گزاف هستند، رونق در صنایع دیگر را به همراه خواهد داشت به همین منظور توجه دولتمردان طی سالهای اخیر بیشتر به این مسأله متمرکز شده بود.
فتح اللهی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در دوران تحریمها عنوانکرد: وجود محدودیتهایی از قبیل عدم مراودات بینالمللی، فراهم نبودن بسترهای لازم برای خرید تکنولوژی و تأمین مواداولیه صنعت کشور را متضرر کرد چرا که یک واحد تولیدی میبایستی به منظور تکمیل خط و نوسازی خطوط تولیدی و توسعه فعالیتها، اقدام به ورود تکنولوژیهای نوین کند لذا وجود تحریمهای بینالمللی طی سالهای اخیر، دسترسی به این مهم را سخت کرده بود.
وی تأمین مواداولیه و افزایش صادرات کالاهای صنعتی را از دستاوردهای برجام برشمرد و افزود: تأمین مواداولیه، افزایش صادرات کالاهای صنعتی، سهولت در نقل و انتقالات منابع مالی و تعامل با بانکهای جهانی شرایط مناسبتری را ایجاد کرد و تنها مشکلاتی در ارتباط با برخی از بانکهای بزرگ جهانی وجود دارد که امید است به زودی این مشکلات مرتفع شود.
فتح اللهی در پایان بیانکرد: مطابق با سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و به منظور بهبود وضعیت صنایع، ارایه طرح رونق و به دنبال آن تزریق نقدینگی به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در سال ۹۵ انجام شده بود و طبق بررسی گزارشها، نظارت بر عملکرد و احیای صنایع رکودزده اثرات بسیاری مثبتی از خود بر جای گذاشته و به زودی منجر به افزایش نرخ اشتغال خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.