کسانی که می‌گویند موشک نمی‌خواهیم، زمانی می‌گفتند ارتش نمی‌خواهیم

     فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این‌که امام (ره) ۲۹ فروردین حیات و هویت جدیدی به ارتش دادند، گفت: آن‌هایی که می‌گویند ما موشک نمی‌خواهیم، همان‌هایی هستند که می‌گفتند ما ارتش نمی‌خواهیم.به گزارش مهر، امیر احمدرضا پوردستان در مراسم رونمایی و تحویل سلاح‌ها و تجهیزات زرهی جدید به یگان‌های نیروی زمینی ارتش که […]

     فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این‌که امام (ره) ۲۹ فروردین حیات و هویت جدیدی به ارتش دادند، گفت: آن‌هایی که می‌گویند ما موشک نمی‌خواهیم، همان‌هایی هستند که می‌گفتند ما ارتش نمی‌خواهیم.به گزارش مهر، امیر احمدرضا پوردستان در مراسم رونمایی و تحویل سلاح‌ها و تجهیزات زرهی جدید به یگان‌های نیروی زمینی ارتش که در مرکز آموزش، پشتیبانی نیروی زمینی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از عوامل اصلی پیروزی انقلاب حضور روحانیت در خط مقدم نهضت و در رأس آن حضور حضرت امام (ره) بود.

وی دومین عامل مؤثر در پیروزی انقلاب اسلامی را حضور مؤثر و گسترده مردم عنوان کرد و گفت: حضور مردم به گونه‌ای گسترده بود که تمام فعالیت‌های کشور را تحت‌الشعاع خود قرارداد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش پیوستن بدنه ارتش به انقلاب را عامل دیگر پیروزی انقلاب برشمرد و ادامه داد: اگر آن روز این بدنه مؤمن و انقلابی به انقلاب نمی‌پیوست امکان نداشت انقلاب به این سرعت به پیروزی برسد و ثمر بدهد. پیوستن بدنه ارتش به صفوف انقلابیون، یک امر اتفاقی نبود بلکه ریشه در باور‌ها و اعتقادات ارتش داشت.

امیر پوردستان افزود: آمریکایی‌ها از غرس نهال انقلاب در کشور ناخرسند بودند و می‌خواستند حکومتی در کشور سر کار بیاید که نامی از اسلام نداشته باشد. در این شرایط امام توطئه را تشخیص دادند و فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه و نه یک کلمه بیش‌تر و جمهوری اسلامی در کشور ما ثابت شد. استکبار جهانی تمام تلاش خود را به‌کار برد تا این نهال را ساقط کند اما موفق نشد.

وی با بیان این‌که بدنه ارتش با انبوهی از تجهیزات به عنوان بازوی مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران انجام وظیفه کرد، اظهار داشت: ضد انقلاب برای ساقط کردن انقلاب، لازم داشت که انقلاب را خلع سلاح کند؛ خلع سلاح انقلاب با شعار انحلال ارتش تحقق می‌یافت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: ضد انقلاب این شعار را در تریبون‌های خود تکرار کردند و بعضی از مسؤولین ناآگاه هم باور کرده بودند که کشور نیاز به ارتش ندارد؛ می‌گفتند که ما ارتش برای چه می‌خواهیم، مگر ما با کسی جنگ داریم.

وی با اشاره به این‌که آن‌هایی که امروز می‌گویند ما موشک نمی‌خواهیم، همان‌هایی هستند که آن روز می‌گفتند ما ارتش نمی‌خواهیم، افزود: آن‌ها می‌گفتند مگر ما با کسی جنگ داریم؟ امام در آن شرایط این توطئه را تشخیص دادند. امام (ره) ۲۹ فروردین حیات مجدد و هویت مجددی به ارتش دادند.

وی با بیان این‌که اولین شهید بعد از انقلاب یک ارتشی بود، گفت: کم‌تر از دو ماه از پیروزی انقلاب نگذشته بود که سپهبد قرنی ترور و به شهادت می‌رسد. دشمن می‌خواست نظام را خلع سلاح کند و به همین دلیل شعار انحلال ارتش را سر داد.

امیر پوردستان گفت: بعد از نام‌گذاری ۲۹ فروردین به نام روز ارتش، ارتش تلاش کرد پاسخگوی اعتماد امام (ره) باشد. ارتش پس از آن کارهای مهمی انجام داد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اولین اقدام مهم ارتش را کمک به تشکیل سپاه پاسداران عنوان کرد و افزود: شهید کلاهدوز به عنوان قائم مقام کل سپاه مشغول انجام وظیفه شد و به تشکیل سپاه کمک کرد.

وی دومین اقدام مهم ارتش را دفاع از انقلاب در استان‌های مرزی و در مقابل ضد انقلاب دانست و گفت: اولین نیرویی که سینه به سینه از نظام نوپای انقلاب دفاع می‌کند، ارتش است. دو هزار شهید را نیروی زمینی در مدت کوتاهی تقدیم می‌کند.

امیر پوردستان با بیان این‌که از سال ۲۰۰۱ تهدیدات در فضایی ناهمتراز بود، افزود: آمریکایی‌ها به منطقه آمده بودند و فضای جنگ‌ها ناهمتراز بود و ما به عنوان بازوی نظام خود را برای این تهدیدات آماده کردیم؛ حتی رزمایش‌هایی که ما انجام می‌دادیم متناسب با این فضا بود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش راهبرد جدید دشمن را مذهب علیه مذهب عنوان کرد و گفت: براساس این راهبرد، گروه‌های تروریستی و تکفیری را سازمان‌دهی کردند. فضای امروز تهدیدات، جنگ‌های نیابتی است و ما به عنوان بازوی مسلح نظام وظیفه داریم خود را متناسب با آن آماده کنیم.

 

وی با بیان این‌که نیروی زمینی برای مقابله با این فضا گام‌های بلندی را برداشته است، تصریح کرد: تشکیل یگان‌های واکنش سریع، تمرین چندین هزار نفر ساعت تاکتیک‌ها و سلاح‌های گروهک‌های تروریستی و رصد آن‌ها از دیگر اقدامات ما بود و متناسب با آن دستورات لازم را نوشته‌ایم.