خیز سازندگان ایرانی برای ورود به بازارهای صادراتی استانداردسازی تولیدات داخلی در صنعت گاز شتاب میگیرد گروه انرژی- صنعت گاز این روزها ساعات پرمشغلهای را سپری میکند، بعد از افتتاح یکی از کلیدیترین خطوط گازی (خط دامغان- نکا) که هم در عرصه روابط دیپلماتیک با ترکمنستان و هم در تأمین خوراک گازی مناطق شمالی کشور […]
خیز سازندگان ایرانی برای ورود به بازارهای صادراتی
استانداردسازی تولیدات داخلی در صنعت گاز شتاب میگیرد
گروه انرژی- صنعت گاز این روزها ساعات پرمشغلهای را سپری میکند، بعد از افتتاح یکی از کلیدیترین خطوط گازی (خط دامغان- نکا) که هم در عرصه روابط دیپلماتیک با ترکمنستان و هم در تأمین خوراک گازی مناطق شمالی کشور بسیار خوش درخشید؛ نوبت به چیدن قطعه دیگری از این پازل گازی در بخش صادرات میرسد. شرکت گاز در امر گازرسانی به روستاها و مناطق محروم عملکرد قابل قبولی را از خود به جای گذاشت، باتوجه به نیازهای صنعتی و مصارف خانگی توانست نیروگاهها را نیز به خوبی تغذیه کند، در کنار مسایل مطروحه باید به امر صادرات گاز نیز اشاره کرد که مهمترین رکن در اقتصاد کشور محسوب میشود و دست یافتن به این مهم میتواند با کمک سازندگان و تولیدکنندگان داخلی میسر شود.
در حالی که طی روزهای گذشته با افزایش گرما میزان گازرسانی به نیروگاهها شدت یافت و به رقمی نزدیک به بیش از ۲۵۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در روز رسید، معاون وزیر نفت در امور گاز پیشبینی کرد امسال با توجه به افزایش ظرفیت تولید گاز، عرضه گاز به نیروگاههای کشور به حدود ۶۲ تا ۶۳ میلیارد مترمکعب افزایش یابد.
پر واضح است که تأمین خوراک گاز نیروگاهها و صنایع مختلف کشور و همچنین مصارف بازار داخلی با آمار و ارقام ذکر شده شدت و حدت بیشتری پیدا خواهد کرد. در کنار این موارد باید در امر صادرات نیز گامهای مؤثری برداشت. کشورهایی که همچون ترکیه، عراق، عمان، پاکستان، امارات، اتحادیه اروپا در اولویت برنامههای فروش گاز به خارجیها قرار گرفتهاند.
معاون وزیر نفت در امور گاز، دیدار با سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفت: حضور در بازارهای جهانی و اجرای مبانی اقتصاد مقاومتی در برنامههای انجمن سازندگان و تولیدکنندگان تجهیزات صنعت نفت ایران (استصنا) باید یک اصل باشد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی شرکت گاز، حمیدرضاعراقی در مراسم امضای تفاهمنامه میان شرکت ملی گاز ایران و استصنا اظهارکرد: سازندگان تجهیزات صنعت نفت باید افزون بر حضور در بازار داخلی به فکر بازارهای صادراتی نیز باشند.
وی با بیان این که شرکت ملی گاز ایران از هیچ کمکی در این زمینه دریغ نمیکند، تصریح کرد: در این زمینه به زودی کمیتهای در شرکت ملی گاز ایران برای بررسی همکاریهای فیمابین تشکیل و آغاز بهکار خواهد کرد.
مجید خیامیان، رییس هیأتمدیره انجمن استصنا نیز در این دیدار با قدردانی از حمایتهای شرکت ملی گاز ایران در طول سالهای گذشته، اظهارکرد: این انجمن ضمن هماهنگی و همکاری تنگاتنگ با بخشهای مختلف شرکت ملی گاز ایران، آمادگی کامل برای توسعه فعالیتها و همکاریهای فیمابین را دارد.
وی با بیان این که این انجمن با داشتن بیش از ۶۵۰ عضو، آمادگی ساخت بیش از ۷۰ درصد از نیازهای شرکت ملی گاز ایران را دارد، تصریحکرد: با این میزان آمادگی به راحتی میتوان برای حضور در بازارهای بینالمللی با استانداردهای خوب، برنامهریزیکرد.
خیامیان ادامهداد: آمادگی شرکتهای زیرمجموعه انجمن برای همکاری در سطوح مختلف در بخش توزیع ۹۵ درصد، در بخش انتقال ۹۰ درصد و در بخش پالایشگاهها بیش از ۷۵ درصد را شامل میشود که این حجم از ساخت داخل در کشور، آمار جالب و بینظیری است.
رییس هیأتمدیره استصنا با بیان این که همکاری در حوزههای بهینهسازی، صادرات گاز، تهاتر و فروش تجهیزات و تأمین نیازهای تجهیزاتی شرکتهای تابعه گاز، از اهم مواردی است که انجمن توان پوشش آن را دارد، تصریحکرد: ۳ بخش اصلی و مطرحشده، از توانمندیهای بارز انجمن استصنا است که توانایی خود را در این زمینهها پیش از این نیز نشان داده است.
در این مراسم مدیران شرکت ملی گاز ایران نیز زمینههای تفاهمها و همکاریهای متقابل را عنوان و به بررسی چالشها و دغدغههای خود پرداختند و به لزوم توجه به کیفیت بالای تولیدات داخلی در مقابل تولیدات خارجی و اخذ استانداردهای مورد نیاز اشاره و تأکید کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.