نایبرییس اتاق ایران عنوان کرد آتشفشان بیکاری تنها با سرمایهگذاری خاموش میشود حسین سلاحورزی، نایبرییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادنو کشاورزی ایران، معتقد است که هنوز اجماع و همراهی کافی در زمینه سرمایهگذاری در کشور شکل نگرفته است. به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران حسینسلاحورزی، رییس اتاق لرستان گفت: متأسفانه بهرغم مهیا شدن شرایط برای سرمایهگذاری […]
نایبرییس اتاق ایران عنوان کرد
آتشفشان بیکاری تنها با سرمایهگذاری خاموش میشود
حسین سلاحورزی، نایبرییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادنو کشاورزی ایران، معتقد است که هنوز اجماع و همراهی کافی در زمینه سرمایهگذاری در کشور شکل نگرفته است.
به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران حسینسلاحورزی، رییس اتاق لرستان گفت: متأسفانه بهرغم مهیا شدن شرایط برای سرمایهگذاری و تأکیدات مقام معظم رهبری برای سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیارد دلاری در صنعت نفت و گاز کشور، هنوز اجماع و همراهی کافی برای رخ دادن امر سرمایهگذاری در کشور شکل نگرفته است.
وی با اشاره به هجمهها به قرارداد اخیر وزارت نفت با سرمایهگذاران نفتی، افزود: تنها راه خاموش کردن آتشفشان بیکاری، سرمایهگذاری است.
سلاحورزی گریزی به تاریخ اقتصاد ایران زد و تصریح کرد: جای پرسش است که چرا از سال ۱۳۲۰ تاکنون نظام اقتصادی کشور فاقد سازوکار مشخصی است که براساس آن بتوانیم مسایل اقتصادی ایران را برطرف کنیم.
نایبرییس اتاق ایران راهحل را رفتن از سطح به عمق مسایل عنوانکرد و گفت: چرا هنوز نتوانستهایم شکاف توسعهیافتگی میان استانهای برخوردار و کمتر برخوردار کشور را برطرف کنیم؟
سلاحورزی افزود: بهعنوان بخشخصوصی قدردان دولت یازدهم هستیم که وضعیت اقتصادی کشور را تا حدود زیادی قابل پیشبینی کرد و تورم افسارگسیخته را مهار کرده و کاهش داده است.
وی با تأکید بر محاسن به ثمر رسیدن برجام و فراهم شدن امکان تعاملات بینالمللی افزود: بااینحال هنوز جای سؤال است که چرا در شرایطی که در کشور رکود حاکم است، سیاستهای مالیاتی، همان سیاستهایی است که برای شرایط عادی اقتصاد در نظر گرفته شدهاند؟
سلاحورزی تصریح کرد: واقعیت این است که ما نمیفهمیم چرا بهجای تعدیل مالیات در برهه سخت کنونی، هرسال تولیدکنندگان باید شاهد افزایش مالیات و فشار سنگین آن باشند و هرسال افزایش درآمدهای ناشی از مالیات باید به دوش تولیدکنندگانی باشد که بهصورت شفاف در حال فعالیت هستند.
نایبرییس اتاق ایران با طرح این پرسش که چرا صاحبان بنگاههای تولیدی باید کمترین سهم را از اداره صندوق تأمین اجتماعی داشته باشند، بیان کرد: انتظار داریم دولت دوازدهم در ادامه سیاستهای تسهیلگرانه در جهت رفع مشکلات حوزه اقتصاد، بهصورت جدیتر به موضوعاتی بپردازد که منجر به بالا رفتن هزینههای تولید میشود و نسخهای اساسی برای اصلیترین معضل تولید کشور بپیچد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.