خاموشی فلرها و رهآورد ۸۰ میلیون دلاری برای پارسجنوبی با اجرای طرح جامع توسعه پایدار پارسجنوبی و خاموشی فلرهای ۵ پالایشگاه این مجتمع سالانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب افزایش تولید گاز به ارزش ۸۰ میلیون دلار محقق خواهد شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی شرکت مجتمع گاز پارسجنوبی، جمعی از مسؤولان این مجتمع، کارشناسان […]
خاموشی فلرها و رهآورد ۸۰ میلیون دلاری برای پارسجنوبی
با اجرای طرح جامع توسعه پایدار پارسجنوبی و خاموشی فلرهای ۵ پالایشگاه این مجتمع سالانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب افزایش تولید گاز به ارزش ۸۰ میلیون دلار محقق خواهد شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی شرکت مجتمع گاز پارسجنوبی، جمعی از مسؤولان این مجتمع، کارشناسان نفتی و محیطزیست براین عقیدهاند که امروز برای رسیدن به توسعه پایدار علاوه بر مسایل اقتصادی شاخصهای اجتماعی و زیستمحیطی نیز دارای اهمیت بسیار هستند و در واقع توسعهای پایدار است که هر ۳ این شاخصها را در برگیرد.
هماکنون محیطزیست رکن اصلی توسعه در هر صنعتی است، طوریکه در نشست پاریس تصمیمهایی مهم در این حوزه گرفته شد و ۱۰۰ میلیارد دلار برای کمک به طرحهای زیستمحیطی در سراسر جهان به تصویب رسید.
براساس اعلام معصومهابتکار، معاون رییسجمهوری و رییس سازمان حفاظت محیطزیست کشور در جلسه کمیته ملی توسعه پایدار تا پایان سال گذشته حدود ۱۵میلیارد دلار از این مبلغ به حساب صندوق فضای سبز (جی.سی.اف Green Climate Fund) واریز شده است.
کشورهای صنعتی که آلایندگیهای عمده ایجاد میکنند باید این مبلغ را به این صندوق واریز کنند.
این منابع بهصورت گلوبال در این صندوق وجود دارد و به طرحهایی که بتوانند فرایند آن را طی کنند پرداخت میشود، طوریکه در این فرایند به طرحهای دوستدار محیطزیست در هر نقطه از زمین که از صنایع، رفع آلودگی کنند، پرداخت میشود.
بنابراین اگر ما بتوانیم ضوابط، مقررات و فرایندی که برای یک طرح زیستمحیطی تعیین شده است را طی کنیم، میتوانیم از این منابع استفاده کنیم و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و میتوان تا چند میلیارد دلار از منابع صندوق جی.سی.اف برای طرحهای زیستمحیطی استفاده کرد مشروط به اینکه این طرحها توسط مشاور متخصص بینالمللی مطالعه و تأیید شود.
صندوق جی.سی.اف در ایران تشکیلاتی دارد که در سازمان محیطزیست واقع شده است.
در این ارتباط در وزارت نفت چند سالی است، طرح «جامع توسعه پایدار پارسجنوبی» با هدف بازیافت و مصرف آلایندههای پارسجنوبی ایجاد شده و اولین اقدام این طرح خاموشی فلرهای فازهای ۲ و۳ پارسجنوبی است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارسجنوبی گفت: هماکنون این مجتمع گازی نزدیک به ۶۴ درصد گاز کشور را تأمین میکند و در حوزه بهرهبرداری دارای بالاترین شاخصهای عملکردی است.
مسعودحسنی افزود: برای رسیدن به توسعه پایدار باید به همه مواردی که این پالایشگاهها و ذینفعان آن را متأثر میکند، پرداخته شود.
پالایشگاههای عظیمی که در پارسجنوبی هستند، نقش بهسزایی در رشد و بالندگی تمام صنایع کشور، اشتغال، پتروشیمی و غیره دارند، اما یکی از مهمترین وظایف آنها توجه به مسؤولیتهای اجتماعی است که بخشی از آن در دل همین اشتغال و ایجاد رفاه عمومی و مسایل این چنینی قابل بررسی و دستاوردی مهم ایست.
در همین راستا با خاموشی همه فلرهای ۵ پالایشگاه مجتمع پارسجنوبی تا پایان سال ۹۸ سالانه ۴۰۰ میلیون متر مکعب گاز به تولید کشور افزوده میشود که با نرخ گاز ۲۰ سنتی مبلغ این افزایش تولید برابر ۸۰ میلیون دلار خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.