«برگ بوی هندی» دارویی برای اختلالات گوارشی

«برگ بوی هندی» دارویی برای اختلالات گوارشی گروه محیط‌زیست- درخت «برگ بوی هندی» گیاهی از خانواده برگ بو و بومی هند، بنگلادش، نپال و چین می‌باشد. خواص درمانی ۱- برگ‌های این گیاه منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذا‌ها به سلامت جسم کمک می‌کند. ۲- […]

«برگ بوی هندی» دارویی برای اختلالات گوارشی

گروه محیط‌زیست- درخت «برگ بوی هندی» گیاهی از خانواده برگ بو و بومی هند، بنگلادش، نپال و چین می‌باشد.

خواص درمانی

۱- برگ‌های این گیاه منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذا‌ها به سلامت جسم کمک می‌کند.

۲- دارای خاصیت ضدالتهابی، آنت‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدقارچی است. خاصیت آنتی‌اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، می‌تواند در درمان بیماری‌هایی مانند دیابت نیز مؤثر باشد.

۳- آنزیم‌های موجود در آن با شکستن پروتئین‌ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می‌دهد و ناراحتی معده را درمان می‌کند.

۴- ترکیبات موجود در آن، سردرد و حتی میگرن را درمان می‌کند.

۵- اسیدفولیک موجود در آن مانع نقص جنین می‌شود.

۶- آهن موجود در آن برای تولید گلبول‌های قرمز لازم است.

۷- برای تقویت معده و به عنوان اشتهاآور و نیز برای هضم غذا و به عنوان ادرارآور استفاده می‌شود.

۸- از جوشانده و روغنی که از آن تهیه می‌شود در تورم‌های موضعی استفاده می‌کنند.

۹- این گیاه نیز همانند برگ بومی معمولی در مورد گریپ و یا عفونت روده‌ای ضدعفونی‌کننده خوبی است. برای درمان برونشیت مزمن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۱۰- دم‌کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در یک لیوان تهیه می‌شود، تعریق ایجاد می‌کند و تب را کاهش می‌دهد.

۱۱- دستمال خیس شده در دم‌کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونت‌های تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفولانزا رهایی پیدا کنید.

۱۲- برای جلوگیری از تخمیر غذا در معده مفید است. دم‌کرده آن هضم غذا را آسان می‌سازد و گاز و نفخ معده را خارج می‌کند همچنین نوشیدن دو تا ۳ فنجان از شربت برگ‌های آن قبل از غذا برای درمان بی‌اشتهایی مفید است. این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم‌کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.

۱۳- ماساژ دادن روغن طبیعی آن ورم و درد ایجاد شده از پیچ‌خوردگی، آرتروز، دردهای عمومی، سردرد و میگرن را تسکین می‌دهد.

 

۱۴- چند قطره روغن آن را به شامپو بیفزایید تا از شوره سر رهایی پیدا کنید.