رشد بازار تجهیزات فیبرنوری در ایران یک کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات از رشد بازار تجهیزات فیبرنوری در ایران همزمان با توسعه فناوری شبکه دسترسی فیبرنوری منازل (FTTX) در دنیا خبر داد. سیدعلیسبزواری در گفتوگو با مهر، با اشاره به روند رو به رشد شبکههای دسترسی از طریق فیبرنوری در اکثر کشورهای دنیا، اظهارداشت: در […]
رشد بازار تجهیزات فیبرنوری در ایران
یک کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات از رشد بازار تجهیزات فیبرنوری در ایران همزمان با توسعه فناوری شبکه دسترسی فیبرنوری منازل (FTTX) در دنیا خبر داد.
سیدعلیسبزواری در گفتوگو با مهر، با اشاره به روند رو به رشد شبکههای دسترسی از طریق فیبرنوری در اکثر کشورهای دنیا، اظهارداشت: در این زمینه با اعطای مجوز فعالیت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به اپراتورهای ارایهدهنده خدمات ارتباطات ثابت (FCP) میتوان شاهد توسعه این فناوری در کشور باشیم.
وی خاطرنشانکرد: با گسترش سرویسهای مبتنی بر شبکه دسترسی فیبرنوری، شاهد تحول در سرویسدهی ارتباطات در کشور خواهیم بود و سرعت تبادل اطلاعات تا چند صدمگابیت بر ثانیه افزایش خواهد یافت.
سبزواری به فعال شدن شرکتهای ارایهدهنده تکنولوژی اتصال فیبرنوری منازل و اماکن (FFTX) و ورود شرکتهای FCP در این بازار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر رشد بازار تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه در حوزه FTTX و GPON (فناوری پسیو فیبرنوری) در ایران بیش از پیش شده است.
کارشناس فناوری اطلاعات گفت: هماکنون علاوه بر شرکت مخابرات ایران که در گذشته به تنهایی در حوزه فیبرنوری فعالیت میکرد و تنها خریدار تجهیزات فیبرنوری در کشور بود، اپراتورهای ارایهدهنده خدمات اینترنت ثابت (FCP) نیز به جمع استفادهکنندگان از این فناوری پیوستند و پیشبینی میشود با ارایه خدمات شبکه دسترسی از طریق فیبرنوری (FTTX) به تدریج تقاضا برای تجهیزات فیبرنوری نیز افزایش یابد.
وی ادامهداد: در این میان با توجه به تعدد تولیدکنندگان و تأمینکنندگان تجهیزات شبکه، تأمین نیازهای بومی و امکان بومیسازی تجهیزات شبکههای دسترسی فیبرنوری، براساس نیاز بازار ایران باید یکی از ملاکها و ویژگیها در انتخاب تجهیزات وارد شده به شبکههای زیرساختی کشور باشد.
پیش از این نیز برات قنبری، معاون برنامهریزی وزیر ارتباطات با اشاره به لزوم افزایش سرعت دسترسی کاربران به اینترنت گفته بود: هدفگذاری دسترسی به اینترنت برای کاربران نهایی در سال ۹۵، سرعت ۴ مگابیت برثانیه بوده است. در همین حال تا پایان برنامه ششم این سرعت به ۲۰ مگابیت برثانیه میرسد و در چشمانداز ۱۴۰۴ دسترسی اینترنت کاربران با سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه محقق میشود که این هدف با توسعه شبکههای فیبرنوری، سریعتر از زمان مدنظر تحقق مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.