مصرف بادام بر بهبود کلسترول خوب تأثیر دارد محققان دریافتند مصرف بادام میتواند به بهبود عملکرد کلسترول خوب HDL کمک کند. به گزارش مهر، به گفته محققان مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول HDL کمک کرده در حالیکه همزمان شیوه دفع آن از بدن را نیز بهبود میبخشد. در این مطالعه، محققان میزان و […]
مصرف بادام بر بهبود کلسترول خوب تأثیر دارد
محققان دریافتند مصرف بادام میتواند به بهبود عملکرد کلسترول خوب HDL کمک کند.
به گزارش مهر، به گفته محققان مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول HDL کمک کرده در حالیکه همزمان شیوه دفع آن از بدن را نیز بهبود میبخشد.
در این مطالعه، محققان میزان و عملکرد کلسترول HDL (لیپو پروتئین با چگالی بالا) را در افرادی که هر روز بادام مصرف میکردند با میزان و عملکرد HDL همان گروه از افراد که به جای بادام، کیک مافین میخوردند، مقایسه کردند. محققان دریافتند در شرکتکنندگان رژیم غذایی بادام، میزان و عملکرد HDL شان بهبود یافت.
پنیکریساترتون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره میگوید: «مطالعات زیادی نشان دادهاند که مصرف بادام موجب کاهش کلسترول بد LDL که فاکتور پرخطر اصلی بیماری قلبی است، میشود، اما تاکنون مطالعهای در مورد تأثیر بادام بر کلسترول HDL که کلسترول خوب محسوب شده و به کاهش ریسک بیماری قلبی کمک میکند، انجام نشده بود.»
محققان مشاهده کردند بادام میتواند میزان این کلسترول را افزایش داده و عملکرد کلسترول HDL را بهبود بخشد، که عملکرد آن از طریق جمعآوری کلسترول از بافتها مانند شریانها و کمک به دفع آن از بدن است.
به گفته کریساترتون، «HDL زمانیکه وارد جریان خون میشود، بسیار کوچک است. همانند یک کیسه زباله است که به تدریج بزرگتر و گردتر میشود؛ چراکه قبل از رسوب کلسترول در کبد، آن را از سلولها و بافتها جمعآوری میکند.»
در این مطالعه به ۴۸ مرد و زن دارای کلسترول LDL بالا به مدت ۶ هفته روزی ۴۳ گرم بادام داده شد. بعد از این مدت، در یک دوره کنترل ۶ هفته دیگر به این افراد مافین موز داده شد.
در پایان هر دوره محققان میزان و کیفیت کلسترول HDL شرکتکنندگان را اندازهگیری کردند.
بعد از مقایسه نتایج این دو دوره، آنها دریافتند رژیم غذایی بادام موجب بهبود میزان و عملکرد کلسترول HDLشان شده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.