رییس کمیسیون عمران وصول مطالبات پیمانکاران تنها وظیفه یک وزیر نیست رییس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه آخوندی این بار هم از مجلس رأی اعتماد میگیرد، گفت: موضوع مسکن فرادستگاهی است و تنها یک وزارتخانه راه و شهرسازی نمیتواند عامل خروج رکود از بازار مسکن باشد. به گزارش ایلنا، محمدرضارضایی درباره احتمال ابقای عباسآخوندی […]
رییس کمیسیون عمران
وصول مطالبات پیمانکاران تنها وظیفه یک وزیر نیست
رییس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه آخوندی این بار هم از مجلس رأی اعتماد میگیرد، گفت: موضوع مسکن فرادستگاهی است و تنها یک وزارتخانه راه و شهرسازی نمیتواند عامل خروج رکود از بازار مسکن باشد.
به گزارش ایلنا، محمدرضارضایی درباره احتمال ابقای عباسآخوندی در وزارت راه و شهرسازی دولت دوازدهم، اظهارداشت: آخوندی این بار هم میتواند از مجلس رأی اعتماد بگیرد.
وی با بیان اینکه آخوندی در وزارت راه و شهرسازی تجربه ۴ ساله کسب کرده است و میتواند در ادامه مدیریت وی و تصمیمگیریها بسیار مؤثر باشد، گفت: عملکرد آخوندی در بخش حمل و نقل و ترابری قابل قبول است و وی در کابینه دولت دوازدهم باقی میماند.
رییس کمیسیون عمران با تأکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی دولت دوازدهم نیاز به نیروهای جوان و تازه نفس دارد و آخوندی باید نسبت به تغییر برخی از مدیران و معاونان خود اقدام کند، ادامهداد: باید مدیرانی با رویکرد استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در عمرانیترین وزارتخانه کشورمان حضور داشته باشند.
رضاییافزود: در حال حاضر برخی از مدیران وزارت راه و شهرسازی خود به مانعی برای واگذاری پروژهها به بخش خصوصی تبدیل شدهاند که آخوندی باید نسبت به جابهجایی این افراد تصمیم جدی بگیرد.
این نماینده مجلس ادامهداد: هر چند که عملکرد وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم در بخش حمل و نقل در شرایط حاضر قابل قبول است اما معتقدم این وزارتخانه در دولت بعد باید نگاه ویژهای به بخش ریلی داشته باشد و استفاده از پتانسیلهای بخش خصوصی را راهکار توسعه حمل و نقل بداند.
رضایی با اشاره به تلاشهای وزیر راه و شهرسازی برای پرداخت بدهی پیمانکاران اظهارداشت: معتقدم در بحث پرداخت بدهی پیمانکاران باید نگاه کلانتری داشته باشیم و قطعاً وصول مطالبات پیمانکاران تنها وظیفه یک وزیر نیست. این موضوع به نظام بودجهریزی کشور بر میگردد.
رییس کمیسیون عمران با بیان اینکه اوراق خزانه اسلامی نمیتواند جایگزین خوبی برای پرداخت نقدی باشد، ادامهداد: وزیر راه و شهرسازی دولت دوازدهم باید پرداخت نقدی بدهی پیمانکاران را در اولویت قرار دهد. البته مهمترین نقطه ضعف وزارت راه و شهرسازی این است که برای تخصیص اعتبارات قدرت اولویتبندی ندارد و برنامه و بودجه تصمیم میگیرد که بودجه در این وزارتخانه صرف چه اموری شود در حالی که بودجه باید طبق اولویتبندی وزیر تخصیص یابد.
وی همچنین با اشاره به عملکرد آخوندی در بخش مسکن، گفت: باید قبول کنیم که موضوع مسکن فرادستگاهی است و تنها برنامه و سیاستهای یک نهاد و وزارتخانه نمیتواند در این حوزه تأثیرگذار باشد. یک وزارتخانه نمیتواند مشکلات حوزه مسکن را رفع کند. برای خروج رکود از بازار مسکن باید بانکها و نهادهای اقتصادی کشور با وزارت راه و شهرسازی همکاری و تعامل داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.